Nama

It happened on petang raya where everybody's so busy with their own task.

Aku biarkan Nuh main dengan Kina dan Queen sementara aku nak vacuum karpet kat bahagian dapur. Budak-budak...biasalah kan. Nuh pulak memang tak kalah dengan perangai suka pukul dan tarik rambut orang (terutamanya Kina) so aku memang biar je la main sama even ada bunyi high pitch jeritan here and there.

Tah camane tah, Nuh amek satu mainan dan ketuk kepala Kina.

Pangggg !!

So dengan spontan nya dengar jeritan,


"Sharifah Nuh !!!! Sakit lah kepala Kina !!!!"


Allahuakbar! Tepuk kepala sambil terbarai gelak dengan semua orang. Hahaha.





p/s : Her name is Sharifah Queen Qistina. I'm pretty sure she thought everyone else ada nama Sharifah kat depan just like her. Hihihi.

You Might Also Like

0 COMMENTS