Knock Knock

Assalamualaikum.


;)

Pheww lama sungguh tak ke sini.

Ada orang nak baca lagi ke? HEHE. Dah dekat nak sebulan since my last post. Aku sejujurnya SANGAT suka menulis. Aku rasa banyak dah draft yang aku hantar through BB tapi tak satu pon yang aku post kan. Sebab nya? Entah lah. Too many things in my mind right now but I don't really want to share it for time being.

Dalam hampir sebulan, there are so many things yang jadi. Be it benda yang paling happy, dan benda yang paling sedih. Semua aku dah rasa walau dalam masa yang sangat singkat. Sampaikan sejujurnya aku terasa sangat bahawa apa yang Allah bagi dan pinjamkan masa ini untuk aku lagi appreciate benda yang akan jadi masa akan datang.

:)

Sekarang aku tengah sibuk dengan final exams. And then, after final exams for the next three weeks then I'll start to think and come up with my new plan.

Okay, nak study kejap. Lapar pulak.


p/s : aku hampir lupa nikmat bila menulis tapi sekarang Alhamdulillah aku dah rasa balik . ;)

You Might Also Like

1 COMMENTS