Random talks

Siapa tengok ABP malam tadi ?? *gossip*


First of all, aku suka tengok baju Fazura sebab rare gila dengan knee length pant tuh. Overall aku rasa ABP best sebab ada Zizan kot. Andddd sebab this ABP la bila aku kena buat water flow test pagi nih, aku macam ternganga. Oh Man, I should have known better. Dah tau nak interview segala, aku kena lah stadi kan? So, padan muka aku.

Sesi interview Alhamdulillah takde la sesusah mana. Boleh jawap test yang diberi dengan baiknya though aku tak tahu jawapan aku betul ke tak kan? Tapi apa yang menariknya adalah when we discussed about the working hours.

The company requires 5 working days which from Monday until Friday from 8am to 5pm. Dalam hati aku, dah terbayang dah Tunang tersenyum keriangan sebab dia memang tak suka aku kerja dalam site based and that kind of thing. So yeah, even they are not paying me as good as the other offer but at least on the good side aku boleh bela skin complexion aku balik ! HAHA.

Alhamdulillah job hunting tak berapa sukar sebab aku selalu pegang dengan rezeki Allah yang bagi. bukan daripada orang yang kiss ass orang lain mahupun daripada K yang sentiasa nak moral down kan orang I. Dan aku juga percaya without my parents' dhua, I will not have all of this.

Sepatutnya aku dah ada dalam library untuk stadi for tomorrow's test. Berpinau jugak la mata aku nak try buat example yang banyak tuh. Entah apa yang jadi dengan test aku pada hari esok, aku pon tak tahu. I was also busy sending invitation cards to my friends because CLOCK IS TICKING Y'AWW ! nervous semakin menjadi-jadi semenjak nak kahwin.

And now..
I'm sleepy already.

Sudahnya stadi ke mana, invitation pon tah ke mana. LOL. :P


You Might Also Like

0 COMMENTS