Off from a busy weeks

Preparation of wedding mula nak berjalan rancak sekarang nih. Sorry for the long hiatus (if there is someone yang ada baca blog nih. HEWHEW) but there are a lot of things that happening to me right now.

Semalam kad kahwin dah siap. Yeayy for me sebab puas hati sangat ! Please visit them at Lambang Kasih punya Facebook fanpage. :) I'll upload them very soon okay? Sekarang kad kahwin ada dalam kereta Tunang and last night tak sempat nak ambil.

Thanks to Bangah yang ambil kad kahwin tuh semalam sebab banyak sangat benda yang happened and I could not wait any longer untuk balik ke Melaka. So yes, semalam pergi rumah Bangah and dapat jumpa baby Aryan yang comel gila ! Arghhh ! :)) *puji nephew sendiri. HAHA*



Uncle Fad tengah dukung Aryan . (4 months old okayyy !)


So balik rumah arituh sempat jugak siapkan kotak telur yang nak masukkan dalam gift paper bag tuh. We bought it at ThanQ, Nilai 3. The cheapskate-me beli yang discount je which is RM12 untuk 100pcs. Roughly untuk sekotak nih dalam RM 0.12 je la. HEHE.



I choose silver colour. Sonang den nak mix-match kan. :P


Sekarang nih tengah tunggu baju nikah punya beading. Aku hantar kat Beadmeplease untuk jahit manik tuh semua. Can't wait for the results ! Veil pon sekali I buattt. :P



Taken from her fanpage.


Roughly macamtuh lah lebih kurang preparationnya. Second fitting untuk baju sanding belum lagi and tak sabar jugak nak tunggu resultsnya. Hehe. Designnya aku ada lukis and masukkan dalam Twitter arituh and I'll upload here. But please do not comment on my bad skill of drawing ! HAHA. After all, I'm an engineer dude, not an architect. :P



Picture was taken during Operational Research Class. Haha. :P


Please guys, wish me luck on my job interviews. I hope Allah listens to my doa after all sinful things that I have done. I'm seeking for Allah's forgiveness untuk dapatkan keberkatan nak kahwin nih. :'(

Anyway,
in less than a month, I'm getting married y'all ! :P

You Might Also Like

1 COMMENTS