Kasut KAHWIN. HEWHEW

Dah lama rasanya tak cerita pasal preparation wedding. Tapi sebenarnya there is nothing to talk about pon sebab aku memang tengah slow down kan proses nak siapkan segala benda. Hehe.

Lately, kalau sesiapa nampak kat dalam Twitter aku memang selalu lah aku meroyankan pasal tempat kerja. But, it is true. Aku dah macam tak boleh blah sangat kat sini. Yang paling menakutkan aku lagi, seorang demi seorang colleague aku dah dapat kerja baru, but NOT FOR ME! T___T

So untuk menghilangkan aku punya rasa cuak, aku pergi buat satu benda yang boleh buatkan aku tenanggggg, BELI KASUT NIKAH!!!! HEHE. :P

Sebenarnya plan nak beli kasut nih dah lama dah. Tapi asal cari je yang aku suka, ada je halangan yang datang. Size takde la, colour yang aku nak dah habis lah. Perihal harga tuh belum lagi. Malas nak beli kasut yang mahal-mahal sebab aku rasa setakat nak pakai masa nikah dengan sanding tuh, beli yang murah-murah sudah la kan. Senang kerja. :P

So inilah kasutnya. Beli di Opera, Jusco Bandar Mahkota Cheras. :)



Saje nak nampak effect tinggi masa wedding. HAHA.


Okay, sekarang aku dah start stress balik. Damn it.

Aku rasa benda picisan je aku buat sekarang. Hal borang nikah semua tak settle lagi sebab Tunang yang dedikasi lagi berwibawa tersangat lah busy. Hari-hari kerja nak mengamuk kat subcon je. -___-

Ohhh kiteorang plan nak buat pre-wedding. Mula-mula dulu sombong sangat lah kan? Taknak buat lah apa lah. Alih-alih bila fikir nak penuhkan photo booth dengan gambar kiteorang, so aku pon terus semangat! Tak tahu nanti jadi apa benda alah tuh semua. Hehe.

Nak makan jambu jap !

You Might Also Like

3 COMMENTS