Baju Nikah

Aku cari design baju yang aku berkenan tapi tak jumpa-jumpa. Bila dah jumpa banyak pula masalahnya. Last sekali aku usulkan kepada Yuyu nak buat baju kurung je and MasyaAllah, she was nagging at me like crazy !

Susah sangat nak fikir design apa nak buat, last sekali I chose this.

I guess this is my special day and I deserve something nice. :')



Ziema jadi idol aku. Hiks ! :P


Roughly design tuh sebijik macam tuh except part yang aku pendek dan gemuk. T___T

You Might Also Like

3 COMMENTS