The weekend

1. Last Sunday buat beauty-day-out dengan Cici dan Cuda. Naik kereta baru *cough* Lagi Best Chichi. Teruja aku tengok touch screen dan GPS yang built in tuh. Seronok tau main tekan-tekan. Siap dapat rasa bawa kereta baru lagi. *menangis*



Nampak tak? Nampak tak tempat tekan-tekan tuh? Ngehehe.


2. Pergi threading di Bangsar untuk harga RM5 ! Teruja sambil mencuba pelbagai benda. HEEE. :P Ohh dieorang pon ada buat waxing dengan harga yang incredibly cheap, as low as RM60. And the service sangat bagus ! ^___^



Sebelum threading. *muka excited naik kereta baru. :P*


3. Jumpa Henry Golding kat Bangsar Village !!!!!!! Masing-masing tergedik-gedik dan macam cacing kena cucuh rokok sebab nampak mamat handsome di Malaysia. Oh Mann! Menyesal tak ambil gambar dengan dia sebab kiteorang macam shy shy cat. -__-


Ini je yang mampu dapat. Tuh pon daripada Google.


4. Pergi MidValley pulak sebab nak tengok wayang. Kiteorang tengok Misteri Jalan Lama dan sangat menyesal ! WTF, apa kau expect kan bila kau punya mengharap cerita tuh cerita seram alih-alih ada macam-macam combination cerita dalam tuh ; King Arthur, Dragon Ball, Iron Man etc. Serius, tak sangka Afdlin Shauki boleh buat cerita macam tuh. Hampa gila ! Rate boleh bagi : 0.5/5.


Cuda & Chichi.


Kat Midvalley ada buat maze sempena Christmas. Cantikkk! :P

5. Balik tuh makan pula kat Uptown Damansara. Craving for lala cili padi yang sedapppp. Makan mentekedarah dengan hebat macam tak tengok orang sekeliling. Balik Bangi drive Lagi Best! dengan perasaan teruja. Hehe.

I had my fun that day. Terasa macam semua benda dalam kepala hilang lah sekejap. Asyik lah fikir 2,3 minggu nak kerja mana semua kan? So, now dah rasa rela sikit.


Tuhan, permudahkan lah segala urusanku Ya Allah.
:')

You Might Also Like

1 COMMENTS