#Bride-zilla : Hantaran

Sebab kan semua orang naik atas untuk pergi meeting, so aku nak ambil opportunity nih update blog (sebenarnya more to hilangkan rasa takut guruh semua nih. T_____T).

Dari hari tuh aku dan Tunang duk bincang-bincang nak pergi tengok barang hantaran. Jadinya, hari Ahad lepas aku dengan Tunang dan Din sekali pergi ke OU untuk cari barang-barang hantaran. Sekarang kan Megasales, so harapnya semua benda jadi murah lah. Jadiiii dapat jimat banyak sangat kat situ. Eheh.

Alih-alih lepas dah berjalan satu OU tuh cari barang, last sekali just dapat beli kemeja Tunang je. Elok pula masa tuh G2000 tengah sales, so I just asked him to grab one lah kan. Murah pon murah kemeja tuh sebab kan da lepas less 30%. :P

Then, we were hunting for my shoes pula. Aku dah jadi macam orang gila dah sebab kaki tembam aku yang kat bahagian depan nih susah sangat nak fix dengan kasut yang aku minat. It was frustrating you know? :(

Tak dapat kasut, terus kan mencari handbag pula. Masalahnya semua aku tak berkenan !! Tak faham kenapa. Tapiiii bila aku search dalam internet nih, I already fall in love dengan ada satu bag kat Nine West nih. Eheh. And of course , kasut nya jugaaa. :P






Ahhh, such a cotton candy for me. :P
Source : here


Anyway, I always been dreaming nak hantaran dalam kotak kaca yang macam orang guna sekarang. Damn rasa cantik kot ! Since tengok my school mate, Apeng, buat hantaran dia dalam kotak kaca, aku pon dah heboh nak macam tuh juga. Bila search dalam internet rupa nya dah ramai dah guna and kalau tempah GOSH harga dia up to RM200 per dulang tau x?

*menangis dalam tidur. T_______T*



Source : here

Tapiiiiiiiiii,
tiba-tiba dalam hujan nih ada plan baik pulak. Maybe aku boleh minta Tunang DIY kotak nih untuk aku? Sooo dapat jimat banyak duit kan? HEHE. Amacam sayang? Dare to take the challenge? HAHA.

Ahhh I'm so in love with this hantaran ! Sangat !

You Might Also Like

3 COMMENTS