Org penat main kat padang, kau penat jerit

*cough* excuse me sebab sakit tekak jerit macam apa je tengok bola semalam.

:P

As usual, Apek main sorang. Apek jadi banyak kali gila hero. Penyelamat yang lain semua pon okay cuma aku tak berapa puas hati dengan game Fakri. Ohh dan juga Thamil yang errrrr....takpe lah. Nasib dia keluar awal semalam.

Serius, aku banyak maki semalam. T__T Baik maki pemain Indonesia, Malaysia mahupun referee tuh sendiri. Serius, sakit jantung (seperti kebanyakkan orang cakap) game semalam.





Excuse my words. Marah dan berdebar maybe (alasan sangat lame!).


Aku rasa semua orang macam sakit jiwa tengok penalti yang Fakri bagi dengan muka-yang-berlagak-tapi-at-the-end-bola-tak-masuk. Alhamdulillah, Apek dapat save yang last tuh, kalau takkkkkkkkkk sia-sia lah Nazmi Faiz tak ambil SPM semalam.

But seriously, Nazmi Faiz juga is one kind of hero. Kau tengoklah, sanggup berjuang untuk nama Malaysia dan postpone kan SPM tuh. You're such a hero bro !

Tapi apa-apa pun Alhamdulillah dapat emas juga. Rata-rata aku tengok semua orang pergi kerja lambat hari nih sebab game bola semalam memang dari pukul 8 malam sampai pukul 11.30 malam. Sampai dapat medal aku tunggu kauuu. Punya excited. Eheh.

Good job HarimauMuda ! Good job Khairul Fahmi !


You Might Also Like

0 COMMENTS