It's graduation day, people !!!

Okay. Ini entry lambat update sebab agak sibuk dengan beberapa perkara. So, sekarang baru ada masa nak update sket. *phew*

So, masuk ke main topic.
Last Sunday was my Graduation Day. Mula-mula rasa biasa je. Serius takde la semangat mana pon nak pergi konvo tuh. Dah matang mungkin? :P

Tapi lepas dah dalam dewan tuh, terasa satu perasaan yang macam bangga pon ada. Dah last sekali ada jugak aku ijazah kan. Dah la belajar macam nak rak, sedih tonggeng-tonggeng, dapatttt juga ijazah akhir sekali.

Serius masa tuh bangga gila. :)

Yang datang masa aku konvo ; Mak, Ayah, Bangah, Kakak.
Thanks juga kepada Bangah ngan Kakak yang bagi bouquet of roses yang sangat cantik !! Happy gila dapat bunga tuh !!

Kak Long tak datang sebab ada Qistina semua. So, tak payah datang pon takpe. Lagipun malam tuh dah amek gambar kat studio dengan bermacam-macam posing dengan Qistina dan Queen juga. So, checked ! Gambar family semua dah ada.

And,
of course lah gambar dengan tunang tersayang pon ada ! *blush. I dapat bunga you all. Sweet gila tunang aku ! HEHE.*

*Kenapa konvo mesti bagi bunga eh? HAHA*

To : Kak Lea, Cici, Cuda, Rose and Avec
Thanks korang sebab datang !!!! Even *cough* datang lambat *cough* and jumpa kat Subang je dengan jambangan bunga *grin* aku tetap happy. Siapa kata aku tak suka dapat bunga & teddy bear tuh ?? :))

SO, OFFICIALLY, I HAVE 3 BOUQUET OF ROSESSS !! NICE. :P



The LOVE in my life. :) I should thank them because they were the one who raised me up. :'')




Nampak tak Bangah pegang bunga yang cantik tuh ! :P



Kakak and I. Masih pegang bunga yang cantik ! LOL.



Masa nih tengah tunggu photographer Sal nak snap gamba. Oh yes ! She hired a photographer masa hari tuh. -__-" Untung la.... :P



Masa nih kat PJC,Putrajaya. Terkocoh-kocoh amek gambar sebab malam tuh nak pergi studio dengan family. -__-



Suka gambar nih sebab teringat masa konvo diploma. :')


Overall, it was fun even malam tuh tidur lambat, dalam pukul 3 pagi. Sudahnya, lepas meeting dengan client dalam pukul 10.30 pagi, terus balik office dan tido.

Eh, kenapa tidur? T___T



Mungkin gambar nih boleh buat pre-wedding punya gambar kan? HAHA.



You Might Also Like

1 COMMENTS