#Bride-zilla : Pelamin CHECKED

I'm sooooo excited !!! *Gaya sangat bimbo. T____T*

Eh salah !

Assalamualaikum . . . Selamat Hari Raya Aidil Adha. ;)

Hari nih takde buat apa pon. Pagi tadi dengan payah nya nak bangun pergi Solat Sunat Raya, and then lepas tuh sampai rumah je terus terkam nasi.

If you asked me, macamana diet programme aku, jawapannya "TIDAK !"

So, lepas makan tengahari ajak Mak dan Kak Long tengok butik pengantin (Butik Andaman Intan) yang aku duk stalk dalam Facebook. Seriously, dalam Facebook tuh semua gambar pelamin dia memikat hati tau ! Jadi apa salahnya untuk tambah kan list butik pengantin untuk di 'survey' kan? :)

So far apa yang survey semua macam tak memikat hati. You see, ada butik tuh nak decorate the whole hall boleh ambil charge up to 8K. Boleh? Boleh? Memang lepas tuh kau tengok aku dalam Facebook atau dalam blog kurus melidi la. Berhabis kemain lagi untuk wedding, lepas kahwin ?? Meringkuk nak hidup. Jadinya, face it ! Budget ciput tak payah lah kau nak guna sampai 8K kan?

*but, helooooo, Masjid Tanah je pun yang kau nak charge sampai camtuh sekali. -___-" *

Ada yang memikat hati juga, tapi tempat butik tuh kat Bertam. But awal-awal lagi aku dah tak berkenan dah dengan Assistant butik tuh yang layan nak tak hendak je dengan aku. Kalau muka ketat semacam, pandang aku atas bawah macam tak kan mampu bayar kau, hmmm tak payah la. Lagipun, tak de lah gah mana pon butik kau kan?

Maka nya, untuk cari butik pengantin yang memikat hati, aku try lah nasib ke rumah (okay, dieorang buat kat rumah je) owner kedai nih, Wan & Nabilah. Lagipun, dokek nyooo ngan umah den nih ha. Sepelaung jo. :P

Tapiiiiiiiiiiii, tak jadi survey ! HEHE.
Sebab kan dah minat dengan servis dan terasa dah percaya dengan talent mereka, so terus booking for my date. :)

Servis yang diberi sangat baik, setakat ini. Tapi seperti biasa lah kan, selagi the whole process tak complete, aku tak boleh lah nak letak harapan tinggi melangit.

And of course, there is no harm kita nak try kan? Tawakal je la. :) Just give them a try right?

Sekarang dah boleh tulis ;

PELAMIN : CHECKED!

You Might Also Like

1 COMMENTS