BOSAN

Aku rasa macam nak sakit jiwa hari nih sebab bosan gila kat ofis.


Pagi tadi lepas pergi meeting kat Putrajaya sepatutnya stay kejap untuk check site. Tapi aku balik terus ofis sebab semakin lama semakin tak semangat nak bekerja. Sebabnya? Asyik lah bergaduh dengan management atas tuh nak dapat kan claim aku yang tak seberapa. Susah sangat agaknya dia nak release kan claim aku daripada BULAN 8 tuh. T____T

Sampai je ofis dah lunch hour. Sebab kan dah makan nasi lemak pagi tuh dah malas rasanya aku nak pergi lunch. Last sekali grab bantal Kak Dayah, terus masuk surau and tidur. Sampaiiiii lah aku bangun tidur, aku tengok semua orang main Facebook, double tak semangat nak buat kerja.

(Sangat pekerja yang tak berkualiti aku nih. -__-")

You Might Also Like

0 COMMENTS