#Bride-zilla

Okay, tajuk memang dah gatal nak kahwin.

I've been busy preparing my slide show for my presentation to authorities next week. But, it does not stop me from ; whoaaa, cari theme kahwin cantik-cantik.

*sipu-sipu malu. (Tampar sekarang !)

Anyway,
been helped Mr. Fiancee for his job hunting this past few days. Pity on him. Dah semakin bosan melihat movie hari-hari kat office (while some people ; LIKE ME ; consider it as "Ahhh I'm in heaven")

Okay, mumbling.

Back to the main topic.

Hari ini mula survey colour apa untuk kahwin nanti. Macam terkejut sekarang nih dah the end of September and sementara projek lain belum start this week, so saja lah gatal-gatal survey dalam internet.

Mula-mula sekali teringat baju Elyana kahwin. OMG, baju dia sangat gorgeous. Gigit jari je tengok. The colour, design, and the beading details ; semua lengkap. Tapi tak mungkin lah dapat kan sebab tahu je lah *ehem* kos kan sangat mahal. T__T



Cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkk ! :))


Back to reality semula.

Hujung minggu hari tuh bila balik rumah Melaka, Mak Ayah ajak tengok dewan yang nak digunakan. Punya lah pusing sekitar Masjid Tanah, Alor Gajah and lastly Melaka.

Mula-mula aku cakap kat Mak Ayah tak awal sangat ke nak pergi tengok dewan nih. Takut macam over excited la pula kan? Sekali bila sampai sana............. Wedding yang bulan Mei 2012 pon dah ada orang book tau !

Ohh terasa sooooo lame sekarang. Ramai rupanya orang yang lagi semangat nak kahwin. T__T

.
.
.
.
.
.
.



Tahu tak mana nak dapat paper lantern nih ?
Sources : here

You Might Also Like

7 COMMENTS