#Bride-zilla : Brown Paper bag & Doily paper

Okay, quick update about my wedding preparation. :)

Memandang kan ini adalah wedding budget ye adik-adik, so aku rasa banyak benda kena lebih kepada DIY. For example, as for the door gifts lah, kad kahwin la and etc.

So, lepas fikir sendiri aku rasa aku nak DIY door gifts sendiri. Malas lah nak tempah-tempah. Terasa macam seronok pula nak design door gifts sendiri. Jadinya sepanjang balik kerja petang nih, aku asyik lah mencari supplier brown paper bags and also doily papers.

Sesiapa yang tahu kat mana nak murah unutk membelinya, sila lah bagitahu eh?


Doily paper. :)



Brown paper bag. Ohh ada warna putih juga. HEE.



Ada beberapa bulan lagi untuk ke majlis besar. Sejujurnya Ayah dengan Mak dah banyak start fikir kat mana nak ambil caterer, venue or what-so-ever tuh. HEHE. Bukan lah aku tak ambil kisah, tapi aku rasa bab macam tuh Mak Ayah lagi arif kot. :)

So, let me handle all the mushy-pushy part okay? Kalau boleh nak minimum kan seboleh mungkin kos perkahwinan. Taknak lah banyak sangat duit yang keluar kan? Kedekut kan? :P

Sebabkan nak buat door gifts DIY kena lah start daripada sekarang kan? Gila kau! Nanti nak dekat majlis baru nak buat semua benda tuh memang terbarai lah perut segala. Semua nak dikejarkannya.

Maybe ada volunteer yang nak siapkan barang-barang wedding. Kan rakan-rakan? *Grin*


*Okay, dah nampak dah semua rakan berlari belakang pintu. -__-"

You Might Also Like

1 COMMENTS