Thank you

I was updating my status like this last night ;

Ramadhan terakhir sebelum hidup berdua ; InsyaAllah. Syawal pertama selepas mula bekerjaya ; Alhamdulillah. :) Semoga dipermudahkan-Nya. AMIN.

And then I went to Jalan TAR with Boyfriend to a-last-minute-preparation due to our busy schedule this week.

-__-"

And I didn't look at my Facebook account after that because balik dari Jalan TAR dah lambat dan kepala pon dah pening-pening lalat sebab kena hujan. Tskkk.

So, macam biasa lah. Sampai ofis ingat nak buka Facebook sekejap sebagai pemangkin untuk buat kerja. Then, I browsed through my note book today because I used to jot down what I have to do for the next day in this purple-paper-note book. :)

And dengan rasa lemah longlai semua nya : APPOINTMENTS.

Mula lah berkejar ke sana sini untuk misi siapkan semua nya hari nih. And yang tak boleh blah sekali masa pergi jumpa one of Gas Malaysia technical person today. Aku tunggu punya lah dengan 47 minit. Dari pukul 4 petang sampai lah 4.47 petang. Sampai tertidur-tidur dalam kereta tuh, last sekali bila dah jumpa dia tak sampai 10 minit pon. Rasa macam "Oh Tuhan!". Nasib sebelum tuh dah sempat minum 100 plus sebagai pemberi tenaga. *Eh? Kenapa minum?*

Dah setel semua tuh, I mean yelah selepas perjalanan seharian dari KL - Bangi - Bandar Baru Salak Tinggi - Putrajaya, baru lah sampai rumah.

So, I opened up my laptop untuk check email from photographer and some other person yang kena checked la kan. Sebelum tuh, eh kejap. Mesti lah nak buka Facebook.

MasyaAllah, terkejut nya bila dapat notification yang banyak. Semua berkenaan status tuh ;



Nampak tak? Apa? Tak nampak? Kejap.



Haaa, tuuu! Yang bestfriend saya pon sekali LIKE tuh. :)



I'm feeling so excited and happy right now. Adalah sedikit sebanyak tuh terasa macam Nora Danish sebab dah lebih 10 orang like status *muka kerek* tapi selebihnya perasaan tuh macam terharu sangat.

:')

I take this as a Doa from each one of you. Seriously, there is nothing else I need from all of you except ;

Please pray for our happiness. Takut dengar orang cakap banyak dugaan bila bertunang semua. But I believe there is no one that can help you from all those dugaan unless you have faith in Allah and of course with your never-ending Doa.

InsyaAllah, panjang jodoh kami, sampai lah kad kahwin di atas meja kalian semua. :)




P/s : I'll update how our story began. It is a one-"Oh REALLYYY??"-unbelievable love story. Kalau orang sebut 40 kali memang jadi kot. :P

You Might Also Like

3 COMMENTS