Mimpi and birthday

Lama pandang ke monitor skrin. Habis segala idea dalam kepala otak nak tulis apa dalam blog. Tapi masih tak jumpa benda sebenar yang nak diceritakan.

Sejak kebelakangan nih nak bekerja memang peratus mood tuh dah berkurang sangat. Dalam kepala asyik fikir pasal rumah je. Entah dah terfikir macamana la Mak kemas sorang-sorang rumah tuh. Risau juga sebab kesiankan Mak. T__T

Hari Sabtu kerja, hari Isnin minggu depan pon KENA kerja. So, macamana nak balik? Tsskk..

Awal pagi nih dengar radio berkenaan seorang makcik yang rindukan anak-anak buahnya. Sebab kan salah faham dengan si abang, anak-anak menjadi mangsa. Ditegahnya daripada berjumpa dengan makcik sendiri. Hm masalah orang kan? Kita pun tak faham hujung pangkal nya.

Sebut pasal rindu nih entah kenapa saya asyik mimpikan orang yang sama je sejak beberapa MINGGU nih. I repeat, MINGGU okay! And mimpi tuh adalah mimpi yang SAMA dan sentiasa berulang-ulang. Tak pernah saya mimpi macam nih sekali.

Nak katakan saya teringat kat dia, takde la pulak. Elok je sebelum tidur, nak fikir pasal kahwin. *Okay, memang gatal. HAHA* Tak terlintas pon pasal dia. Tapi entah kenapa asyik mimpi je. Sampai kan saya jadi sedih sebab saya cuba untuk melupakan benda lama tapi asyik berulang je.

Apa lah maksud mimpi tuh eh? Hmmm.

*changing mode*

Ohhh hari nih birthday Rose. I'm sooooooo happy and thrill. *macam la birthday aku kan?* HEHE. :)

To my Dear Pumpkin,

Happy birthday weh. Sorry lah because there is no birthday celebration fo you. Takkan la kiteorang nak menjerit "SUPRISEEEE!" kat hospital kan? Memang lah kena cucuk dengan jarum sesekor nanti. Hehe.



Mok, Cici, Rose : Happy buddies even bontot sakit. :)
Taken at Subang Avenue, Disco Roller Blading. *Woww!*



I'm wishing you all the happiness in this world babe. You deserve to be happy and happy. You have gone through a lot of things and that's made you be a better person, macam sekarang.

Pesanan aku kepada kau ;

1. Sekarang jangan bogel-bogel. Not NICE kepada pesakit. HAHA.

2. Sekarang kena manis-manis. Pesakit suka tengok doktor kerajaan yang baik. ;)

3. Make sure kau boleh ikut our over-the-seas trip! Kalau tak aku tarik *** kau tau! Grr.

4. Ohhh dapat gaji yang BESAU tuh jangan lupa di aqiqah kan. HAHA. :)

Kiteorang semua sayang kau. Love you babe! :))

.
.
.
.
.
.



Comel kan kita holding hands? HAHAHA.

Happy birthday Dr. Rose Azreena!



p.s : macam banyak je dah taip nih. tadi kata takde idea. T__T

You Might Also Like

1 COMMENTS