Entry Sahur

1. Tidur pukul 8pm ++ dan bangun waktu pukul 5.15am untuk bersahur sebentar tadi. Memang tidur yang berkualiti. :)

2. Buka je mata terus teringat hari nih kena pergi kerja. Ye, saya bekerja hari Sabtu. My week never ends actually. T___T

3. Belek-belek Twitter. Pelik dengan sesetengah PEREMPUAN which MELAYU yang boleh tweet benda-benda yang tak patut di Subuh hari nih.


"Tgh sangap. Sosej plishhh."


Bukan lah aku nih nak ada default thinking yang memang fikir benda-benda tak betul tuh, tapi, memang ke arah situ kot.

And one more thing, kalau dah sangap sangat, kahwin je la dik oi. Sikit pon tweet kau tuh boleh buat orang tergelak. Disgusting kot. -__-"

4. I have a lot of things to do today. Semua macam nak kena selesaikan hari nih sebab kalau tak buat hari nih entah bila tahun baru boleh buat. Raya dah nak dekat dah nih. Kejap sangat masa berlalu.

5. Ohh by the way, Queen is going to have a baby brother this Tuesday! Kak Long kena undergo operation sebab due some problems yang menyebabkan dia tak boleh bersalin secara normal. I don't care macamana dia bersalin pon asalkan Kak Long and her baby selamat semuanya. Semoga Allah permudahkan urusan Kak Long. :')


It's the 13th of Ramadhan! Cepatnya masa berlalu. Haihhhh.

You Might Also Like

0 COMMENTS