Jauh

Tiba-tiba terasa jauh bila Boyfriend ke Brunei.

Selalu takde la pula nak rasa jauh macam nih.
Rasa macam masa jalan dengan lambat je.
Over gila orang bercinta nih kan?

*sengih*

Rasa nak marah je internet access yang mahal tuh.
Terasa nak marah je dengan currency Brunei yang tinggi, jadinya susah nak beli sim card.
Kadang-kadang, terasa nak marah je dengan Bos yang hantar jauh-jauh tuh. *ehehehe*
Tiba-tiba terasa nak tidur pun tak best. *macam lah selalu cakap telefon sebelum tidur*

Tapi at least boleh la message kan?
Tsskkk.

Serius lah orang cakap.
"Bila dah jauh baru lah terasa semakin sayang".

Apa la. Sikit pon tak terasa sayang.....
.
.
.
.
.
.
.
.
Cepat lah balik sayang.
Rindu.

T____T

You Might Also Like

1 COMMENTS