Cookies!

Okay. Sebenarnya kan dah lama teringin nak buat cookies ever since belajar pasal buat cookies dalam kelas Management hari tuh. (Good example!) Tapi since I was too busy with all my works, so plan nak buat cookies tuh keep aside lah kan. Hehe.

TETAPI, malam tadi BERJAYA buat cookies!!!

Mula-mula balik Subang, Induk ajak makan kat Murni. So, kami pon pergi la makan di Murni dengan jayanya. Kenapa jaya? Yeeee, sebab saya berjaya tambahkan berat badan lagi! Macam lambat lagi je nak turun berat badan nih. T___T

Okay, lepas tuh pergi Giant Subang pulak. Giant Subang sekarang nih tengah buat clearance stock sebab dah bankrap ke hape, aku pon tak tau. Jadi, semua barang yang dia jual dah jadi markdown price lah. Memang murah gila. So, kiteorang pon beli lah barang-barang nak buat cookies.

Sampai je rumah saya terus buat cookies tuh. Hamek kau. Sampai pukul 1.20 pagi buat cookies. Punya lah thrill yang melampau kan? HEHE. :) Tengok lah gambar cookies saya yang tak seberapa nih. (Ayat humble but annoying! :P)



Nih sebelum masuk dalam oven baru kesayangan. :D



Tak macam Famous Amos ponnnnnn. T___T


Hari Rabu hari tuh pergi ke Pyramid dengan Fuad sebab cari baju untuk presentation dia. Lepas tuh ternampak lah this GIANT shoe duduk tengah-tengah Pyramid tuh. Tengok je kasut nih rasa excited gila sebab kalau kasut nih jenis mini punya, confirm saya beli. Suka gila tengok kaler and pattern nya. Damn, I heart you reddy!



Cantik kan kaler dia? Sexy punya kasut!


Nih baru balik from Garage Sales kat Laman Budaya Shah Alam. Tolong Han set up tempat semua. Penat rupanya bukak kedai nih. Taknak la bukak kedai lagi.

TETAPIIIIIIII,
kesudahannya saya yang membeli.

CAMANE ye??? Damn.


p/s : too much DAMN for this entry. HAHA.

You Might Also Like

0 COMMENTS