Fruit Ninja

I was so closed to finish my Chapter 2 before my stomach was screaming at me : you knowww, nature calls. Eheh. ;)

But, after finished my business 'down there', there is no momentum to continue the report anymore. (Apa aku mencarut nih?)

Anyways,
balik je daripada toilet nampak lah iPod di atas katil yang macam panggil, "Hey, meh sini pekena Fruit Ninja dulu!"

Damn, I was too easy too influenced by this game.

Korang pernah main Fruit Ninja? Don't try! Seriously. Kalau korang try memang akan jadi addict. I have to blame my boyfriend for introducing me to this goddamn Fruit Ninja thing. Memang tak jadi kerja tau tak? Grr.

Mula-mula dulu game yang saya duk main dalam iPod nih adalah Bejeweled 2. Apa? Yeahhh, yeahhh. I know. It's lameeee~ (Talk to the hand. :D)

So, one fine evening, while we were on our way to watch movie I guess, dia pegi keluarkan this effing iPod and introduced,

"Cuba main game nih. Mesti jadi addict."

At first, bila saya main game tuh, saya rasa macam "Hek elehhh~amende game nih. Takkan addict nye lahhh". And then I saw the best score was 500++ back then. I was so thrilled nak potong best score tuh tapi end up memang tak dapat laa. Sampai sekarang, high score 619 memang menangis nak beat. T____T

Then, my sister bought an iPhone 4. Masukkan lah jugak game fruit ninja tuh. Amek kau. Sekarang dia cakap all her colleagues yang gunakan iPhone semua dah gila game tuh. Siap beli pon ada. Haha.

I brought the iPod back home. Sometimes bila Cuda boring, dia akan main games dalam iPod tuh. And I introduced her the game. Sekarang? Dia pon dah suka main Fruit Ninja.

I've been thinking yang siapa yang start kan Fruit Ninja nih mesti bagi kangkang dulu kat software tuh. Bongok. Kerja aku pon tak siap bila merenung ke Fruit Ninja.

Still, sampai sekarang nak beat Jemi (my classmate) pon tak boleh. Kalau dalam kelas, berebut iPod dengan Sal or iPhone Allim. Nice. Satu kelas pon dah main Fruit Ninja sekarang. But, everyone was so much awesome than me, which when I recall it back, I'm the one who introduced the effing game to them! Damn.



Or I am so pathetic dalam main game?
:P

Ohhh,
dulu main congkak yang lubang-lubang dalam tanah je. Tak pandai main game.
Komik pon saya takde.

Apa?
Lame.
Yeahhh, yeahhh. I KNOW!!!!

You Might Also Like

1 COMMENTS