Plan awal-awal mesti tak jadi

It's been 4 days since faculty macam bagi cuti yang tak rasmi. Hehe. It was fun and heaven for some people, but believe me it was such a boredom to me because I have nothing to do other than masuk lab untuk settle kan FYP. Duhhh~

Anyways,
hari Rabu yang lepas saya dan kawan-kawan pergi ke Andalus, KL. The place was a nice place to hang out and chill with your friends laa but makanan dia tak sesedap as kiteorang pergi ke Castle semalam. Terima kasih kepada yang sudi membayar dan belanja saya eh? eh? LOL.

Sebenarnya dah lama dah terasa nak pergi Andalus tuh. Nih semua Ahmad Bard, Norazmi Mohd Nor dan Izzuddin Idris punya kerja. Selalu je lepak sana meninggalkan saya. Damn. (Kenapa mesti nak tulis nama dalam Facebook kan? -__-") So, akhirnya mereka yang baik hati bawak lah saya pergi sana ditemani Kak Ros dan Sal sekali. Yeayy.

*eh, banyak pula kawan lelaki. Kang Anonymous cakap apa lak. ;)


Waiting for the feeewwwd people! ;)


Camwhoring plus shisha. ;)

Andddd,
semalam Rose datang melawat saya dan Cuda yang kebosanan. Yeayyy! Nak harapkan Kak Lea dengan Yot datang entah bila la kan. Acheng pon sama. Ziema apetah lagi. So, Rose lah yang jadi penghibur kami dan orang untuk dibuli. Haha.

Semalam sebabkan Cuda daripada petang lagi dah bising-bising kelaparan, kiteorang pon ready nak pergi makan. Tapi sebabkan Rose cakap dah nak gerak dari rumah kakak dia, kiteorang pon tunggu dia dulu then baru heading to Kg. Baru. The last time we went to Kg. Baru adalah dalam 2 semester lepas. So, bayang kan kemungkinan untuk sesat tuh kan? Hehe. Lepas duk sesat celah KL tu akhirnya sampai ke Kg. Baru hasil pertolongan Imi. ;)

We went to The Castle last night. The food was great and the place pon sangat best untuk lepak. Makan Khabsa Lamb yang sangat nyummy dan banyak. Semua lah best pasal The Castle. Orang belanja some more, triple best! Haha.


Tanglung cantik untuk halau hantu. Betul ke?


From left : Rose and Cuda


Makanan yang dah habis. T___T


Next time nak pergi sini lagi bila ada duit terlebih. Hehe. ;)

So, today takde buat apa-apa lah sangat pon. Chatting with Kak Una dan reply comment kat Facebook. Thanks for your support peeps! ;) Other than that doing nothing selain kira slab untuk IDP. Huhu.

Alhamdulillah on the last Wednesday dah siap casting untk FYP semua. So sekarang nih tunggu untuk buat tests on the first batch beam. It suppose saya dah boleh start dengan my writing (as the suorevisor said) tapi macam still hold lagi. Hehe. Project untuk bisnes pon tak berapa gerak lagi. :)


Another 2 months sebelum the end of this semester. Sigh. -__-"

You Might Also Like

1 COMMENTS