friendship = fun

Semalam balik Melaka untuk settlekan masalah beberapa benda. Alang-alang dah balik Melaka, terus celebrate birthday Yot sekali. Kelakar macam nak pecah perut sebabkan sebenarnya my presence with Cuda dah dihidu lama oleh Yot. Damn Ayuzie. Ingatkan Lea yang bad planner, rupanya dia lagi worse!

Anyways,
sampai Melaka dalam pukul 5 ptg. Sementara tunggu budak-budak tuh datang, we went to Jusco Melaka yang baru untuk beli kek Yot. Suprisingly we were so unfamiliar with those shops kat dalam Jusco tuh macam kami nih bukan orang Melaka. Memalukan sungguh. Tsssk.

Then, balik ke Mahkota Parade untuk ke Seoul Garden. Yes, sebenarnya ingat nak celebrate birthday di Seoul Garden. Tapi sebabkan meja yang dapat betul-betul depan pintu sebab lambat booking, so taknak lah kat situ. Tukar pula venue to Nando's.

I'm not a big fan of Nando's. So, makanan malam tadi makan dengan tak berapa nafsu. :( Mereka yang lain begitu berselera makan sambil bergelak ketawa. Ohh it was a very good moment since Cuda and I were so boring ever since duduk 2 orang je di rumah kami. Huhu.


Masa nak beli cake. Nyum nyum. Ignore my plumpy looks. Yes, I'm fatter than before. T__T
What I wore for that day :
Shawl || from Kakak
Blue checkered shirt || GAP
Blask studded belt || Vincci Accessories
Jeans || MNG Jeans


Masa nih Yot tengah tunggu orang amek dia. Pakai lawa-lawa mesti ingat makan kat hotel. Damnn. Kami anak orang susah. T__T


From left : Ayuzie, Yot and Lea.


Acheng and me with the tiny miny cake. :)



Mari unfold kan mata Yot! *ingat Yot terkejut, tapi Ayuzie si mulut besar dah terlepas cakap dengan kehadiran kami. Hampa*


From left : Lea, Acheng, Ayuzie, Acap, Yatie, Cuda and me.


Ohh yes. This is Nurul, Yot's little sister. :)


Lepas je daripada Melaka, balik rumah sekejap untuk setelkan few things dengan my parents. Well, this is a big thing and I barely want to mess up with this. Huu. :( Then, sampai station Yot untuk amek Cuda dan konvoi dengan Acap yang ada meeting with Petronas regarding his scholarship.

Sampai je Bangi, entah kenapa tah mulut saya terlepas cakap,

"Acap. Dah. Nurul naik dengan aku. Kau pergi tidur rumah kawan kau tuh. Nanti nak masuk kete tengok seat sebelah."

He was screaming, "Begum!!! Janganlah!! Aku takut bodohhh!!"

I was like, "Heyyy! Kau lelaki kot! Takde pape lahh!"

And comes to Nurul, "Pocong tak ikut kau lah dari Melaka sampai sini."

And......end up with he took my car key and black mailed me to follow him sampai ke rumah kawan dia. Ohh, sungguh marah dengan sifat penakut dia masa tuh! Betul-betul menyusahkan orang. Sampai je rumah kawan dia, masa dia nak amek blazer sume daripada seat belakang kereta, I said to him,

"Acap, baik-baik tau. Jap lagi pocong tuh sampai lah dari Melaka."

Hehehehe. :D

So,
i'll be updating soon. Need to sleep right now. Eheh.

Toodles!


You Might Also Like

8 COMMENTS