blair waldorf

Sebabkan semangat nak tengok AJL meluap-luap, kami bertiga (Cuda, Rose and me) terus pergi ke kedai makan berhampiran nak tengok TV. Yelah, dulu berlagak sebab rumah best lah ape lah. Amik kau sekarang tiada lagi kesenangan. Wayar TV pon dah putus. T___T

Siapa yang pernah tengok series Gossip Girl? Siapa? Siapa?

Masa tengah makan dan berborak/bergosip/bergelak ketawa di De'Siantan sebab Hakim penuh dengan orang yang tengok bola, Cuda cerita pasal seorang kawan kepada Imi a.k.a boyfriend nye.

Let's say kawan Imi namanya Khafi. Khafi has a girlfriend yang namanya Suzi. Malangnya Suzi ada suatu obsession terhadap series Gossip Girl.

Dia selalu membayangkan bahawa dia adalah Blair Waldorf!

Okay, okay. Ini bukan yang biasa-biasa punya imagination. She literally being a Balir Waldorf okay? Daripada gaya cakap dan jugak appearance nya, semua tiru Blair Waldorf. Sebiji okay. OMG, saya dan Rose sangat terkejut dengar cerita Cuda.

Cuda has met with this girl once. Memang daripada scarf Blair sampai semua benda yang dia pakai lebih kurang macam Blair Waldorf. And the funny part was she claimed Khafi to be his Chuck Bass! :) Kesian sungguh si Suzi nih.


Bila Suzi keluar, she will wear this high socks and full covered shoes just like Blair. And hey, not forgotten the handbag also okay. -___-"


Nampak tak headband nih? Yes, she wore the same thing as Blair's did.

Terasa amazing dengan determination this girl untuk jadi Blair. To whom yang ikut this TV series memang akan tahu la in whatever situation pon, Blair dan Chuck akan jadi get back together. So, she claimed bila Khafi minta break dulu, he will come back to Suzi as Chuck did.

Remember Serena Van Der Woodsen?

Yes, dia juga ada seorang kawan baik yang dia panggil Serena.

Poor Suzi.


T______T

You Might Also Like

6 COMMENTS