Shopping

Masa saya di Bandung, I have bought Ayah two shirts which I am sure that he will like it. And indeed, when the first time he looked at the shirts he was like, "Colour nih cantik!" where saya duduk di atas katil sambil tersengih-sengih.

But, it turns out yang Ayah saya dah putting some weight and his shirt size was no longer M. He's a L-size man right now. Pheww, he's really enjoyed brought me up I guess. Haha.

So, pagi tadi sebelum Mak saya pergi kerja, saya asking for her money untuk belikan Ayah t-shirt baru. Terasa ralat bila Ayah tak boleh pakai tshirt tuh. And of course Bangah lah yang akan dapat tshirt tuh kan and the othet tshirt I'd like to give it to someone else. :)

Bila shopping dengan Ayah untuk pilih baju malam nih, saya terasa Ayah saya sangat fussy. Yes, he is. Sangat okay. Colour tak cantik lah, nampak macam budak-budak lah, pattern macam mat rempit la. I was like, "Duhhh~". Tahu pulak dia mat rempit pakai baju macamana kan? :)

Balik je rumah, terasa semakin marah dengan Streamyx yang tak elok-elok nih. Damn it you Streamyx. Asal hujan je takde line. Dah macam Astro la pulak. Huhu. So, tadi call the CS and agak termarah sedikit lah sebab CS tuh keep on asking the same question. I was like answering the question over and over again.

Alhamdulillah, the internet is OKAY right now. I just downloaded 3 songs. Eheh.

Loads of things to do. I'll write again soon. :)

You Might Also Like

1 COMMENTS