Serious KEWL

Okay. Bangun seawal pukul 8 pagi dan start online adalah perkara yang jarang-jarang berlaku. Eheh. Entah kenapa awal sangat bangun pon tak tahu. So, dah tak boleh tidur, amek laptop kat sebelah (hoiii, tido dengan laptop ke?!! duhh) terus online Facebook dan blogwalking kejap.

OMG. Banyak gila super-cool-hijabi-fashion yang saya sangat suka. I've known about Hana Tajima's fashion or Maysaa for about few months back. But, since I was sooo busy with my final exam works, it ends up with JARANG-BUAT-BLOGWALKING stuff. So, I've heard about LIVE FASHION/LOVE MUSIC thingy and start lah google benda-benda tuh.

Banyak gila orang yang serious gorgeous memakai tudung dalam tuh. Ohh terasa tidak stail lak. Haha. Stail GILEW mereka nih. Sangat up-to-date. Nak tengok dieorang yang mana? Okay okay. Korang boleh lah KLIK KAT SINI. :)

Lepas nih kalau buat blog nih jadi fashion blog amacam? Haha. Mesti terasa macam mengada kan? Ahh kau. Pergi Giant pakai seluar tido corak bunga-bunga ada hati nak buat blog jadi fashion blog. :))

Actually, Hana Tajima nih adalah Japanese British yang convert to Muslim gew years back. And sekarang nih jadi fashion designer lah untuk wanita Muslim all over the world. Kalau korang nak tahu lagi boleh lah google search pasal dia ye? Haha. Tengah mode malas gila nih.




Okay. Enough lah pasal fashion nih sekarang. Terasa nak menjadi style ada, tapi selalu je mode malas. Eheh. Camane nak jadi fashionistah kan? kan? :)

I'll be away to Bandung starting from today until this becoming Monday. So stay tuned peeps. Nanti kita cerita-cerita kat awak lagi eh? (I don't know why I'm soooo freaking energetic right now. :))

To my beloved bestfriends, I'll be meet you guys once I'm back to Malaysia okayhh? Sangat terasa macam 'Yo, nigga' hari nih. Entah kenapa. Hehe.

:)

You Might Also Like

2 COMMENTS