HAJRA Shah Alam

Ehh? Tadi kata taknak tulis blog dah kan? Ehehe. :) Terpaksa remove kan kejap entry tadi sebab saya rasa internet connection masih available.

Just nak wish, Merry Christmas! HOHO. *gaya santa claus.

Anyway,
This evening Kakak saya ajak pergi Shah Alam untuk makan. Of course lah ajak ke tempat yang agak berharga sebabkan dia dah dapat gaji kan? :) So, kami pergi ke Wong Solo sebabkan kat situ dah kira all-time favourite place kami.

Lepas makan yang lazat-lazat, Kakak nak pergi beli tudung lah pulak. Here we go. Pergilah kami ke Hajra, tempat membeli tudung. :)

Before this, Mak dan kakak-kakak saya, mahupun Big Mama, suka sangat beli kat Ariani. Lepas tuh lepas selalu jenguk saya kat Shah Alam, nampak pula Hajra yang baru bukak kat belakang Jakel. The first time we went there, the salesgirl welcome us dengan sangat bagus nya sampai Mak saya cakap, "Lepas nih datang sini lagi". The first visit kami ke Hajra, kami keluar dengan bawa 4 paper bags. She spent almost RM300++ untuk tudungnya dan juga untuk Big Mama.

*phew, saya lah yang mengangkut segala paper bags. T___T*



And then, asalkan datang Subang, mesti nak pergi Shah Alam untuk beli tudung. Tudung awning kat rumah saya punya lah banyak sebab Mak saya rajin sangat membeli kat Hajra tuh. For someone yang fussy pasal material kain macam saya, saya suka dengan material tudung kat Hajra. Lembut dan selesa lah untuk pakai. :)

So, since it is not my money yang saya spend kan tadi saya sangat berpuas hati. Haha. Alaa murah kot. For 6 pieces, you only have to pay for about RM100. Okay lah kan. Hehe. :)



Yang kat atas tuh tudung yang beli tadi. Tapi saya rasa kena pergi balik kot since yang pink tuh tak boleh masuk kepala. Adakah kepala ku sebesar kepala monster? Oh tidak!

Shopping betul-betul releasekan saya punya stress for this past few days. Entah lah. Somehow you can feel so frustrated when you need someone but they were not around. Left you behind some more. Kee...aku yang sedih tak pasal-pasal? Hmm.

To be continue. Nak mandi. :)

You Might Also Like

12 COMMENTS