Cheers 2011

Okay. So, What do you think about my new layout? Hehe. Terasa macam a lil bit boring is it? Well, I must say boring is goooood. Haha. :)

2010 is quite the best year I have ever had. Why? Because it is full of ups and downs. It taught me well about life and I must say I grew up to be like this because of 2010. Saya takde buat banyak resolutions last year. Some of them saya dapat dan some of them terbakar/burn macam tuh je. As they said, you cannot have everything in your life kan? :)

Let's make a review on 2010 okayy!

January to April :
Yes, full of misery. Haha. Because? I chose to be like that and I don't blame anybody for that.

May :
I started my internship at PLUS and I gain A LOT of experiences there. Life experiences too. So you guys, bear in mind. Internship bagus sebenarnya tau. :)

June :
Yeayy! I have celebrated my birthday with my dearest bestfriends and it was AWESOME.

July :
I have a bought a DSLR as a gift for myself. It was tres magnificent to have what you are always wishing for. Hehe.

August :
Spending the last moment with my dearest friends as they were in their last semester.

September :
It was a fasting month! To be frank, I was not enjoying it for some reason. *doomed*

October to December :
During the past few months, I was busy with my study and the Singapore trip and such. Alhamdulillah saya dapat apa yang saya hendak untuk selama nih, Dean's List. Since degree, susah gila nak dapatkan DL tau.

Well peeps,
that why la saya cakap the 2010 was full with life experiences. :)

What do I wish for 2011? I mean, saya takde la specific kan saya punya resolutions or what. But, saya lagi suka untuk cakap I must achieve all these things by the end of 2011. Kind of determination. :)

1. I wish I can be a good Muslim next year. Saya tahu daripada sekarang pon boleh untuk jadi, tapi saya rasa insyaAllah 2011 adalah masa yang paling sesuai untuk berubah. Saya selalu berpegang kepada Ayah saya pesan, "Berubah dengan sebetu-betulnya. Jangan main-main". Kita semakin tua, bukan semakin muda right?

2. I wish to be a good daughter to my parents and my family. A good sibling to my elder sister and brother. Semakin rajin tolong Mak dan Ayah dan semakin tak suka melawan Kak Long, Bangah dan juga Kakak. Eheh. And....a good friend and person untuk orang di sekeliling saya.

3. I must achieve another DL by the end of this new semester. I should try harder dan repair balik CGPA yang selama nih saya main-main je. Sungguh, saya banyak main-main sampai Shah Alam.

4. I should have a career by the end of next year. Ikut Kak Una dan Big Mama punya advise to work with consultant first. Tapi, if rezeki kat tempat lain pun tetap kena pergi jugak as long as I have a career. ^___^

5. Saya patut start buat saving. Sedikan payung sebelum hujan. Sekarang nih saya takde payung (which I meant with saving). So kalau hujan macamana? Habislah saya basahhhh. :(

6. Saya nak kurus. Saya nak kurangkan mencarut. (Seperti tahun yang sudah. It was carried forward by me. Haha)


Cukup lah dengan 6 nih kan? Banyak pon tak guna juga, takut-takut tak tercapai. Hehe. Setakat nih saya rasa okay lah nih. Boleh lah nak capai nih. :)

I don't know why but saya sangat semangat bila fikirkan 2011. I can feel that it will be a good year for me. IF saya try untuk jadikan good kan? Kalau tak, hancur juga macam tahun-tahun yang sebelum nih.

So, let's make a new resolution people! Make 2011 as a good start to build your new life and career. Let us change to be a better person. (Semangat tiba-tiba. :D)


Welcome 2011. Sayonara 2010.


I'll leave you guys with a nightmare. Muahaha. *devil's laughing*

What I wore :
Purple-leopard print shawl || Brands outlet. (3 for RM50! Cepat pergi beli!)
Black long sleeve t-shirt || Converse

You Might Also Like

6 COMMENTS