Bandung 2010

Menaip blog menggunakan Macbook Acap terasa sangat KEWL. Barulah real blogger. Hehe. Currently I'm sitting in front of this lappy dalam bilik yang PENUH dengan duit di merata-rata sebab budak-budak nih tengah kira sales stesen minyak nih. Pheww, kalau hilang lah duit nih mati aku nak ganti. Kalau lah bulu boleh digantikan dengan duit.......

Okay okay. Sekarang nak cerita pasal trip to Bandung. This is the second time I went there and the purpose for the trip was for SHOPPING. Haha. Duit banyaakkkk gile habis dan berpuas hati. Berjuta-juta lah jugak yang burn kat Bandung nun. :)


The first day kiteorang sampai, turun je daripad flight terus shopping sampai habis dekat Rp 1, 000, 000. Gosh, I was so freaking mad at myself for bringing less money to shop. Haha. Sedih dohh. Then balik je daripada shopping terus pergi balik hotel and have a rest dengan gumbira!

I'm feeling so crapping fat right now. Sangat marah dengan diri sendiri. I have bought baaaaanyak baju and tudung and jeans and bags. Damn, banyak gila but sangat sedikit je yang menggunakan duit saya. The rest Big Mama yang belanja. Yeayyy for me. :)


What I wore :
Red checkered shawl || ZARA Accessories
Red top || Nichii
Slim fit-jeans || Mango Jeans
Striped flip flop || Banana Peel




Ada macam fashion blogger tak? Haha. Anyways, there are lots of stories yang I'd like to tell all of you. Tapi selalu shortage of time. Huh. Sekarang nih nak dapatkan internet connection pon susah gila. T____T

Duit banyak sangat dalam bilik nih so sangat sukar untuk menaip blog. Sangat seram duduk dalam bilik banyak duit. Terasa macam kalau hilang aku lah yang patut dipersalahkan. Haha. Sekarang nih lepas kira duit, mereka dah jadi gila untuk cubaan mencabut bulu kaki Asyraf. Haha. Padan muka ko acap!

Too much craps for this entry right? Haha.

You Might Also Like

1 COMMENTS