the end of the semester

About a few days ago, I was so happy spending my time with few of my friends who are about to graduate this semester. The feeling was so mixed up. Semua ada : sedih, gembira, risau. Entah lahhh. Semua lah.

Knowing these people through out these years was a good experience to me. They are indeed a good friends and in a short-and-quick time, we can bond perfectly.

So, I would like to dedicate this entry to them. (Sesiapa yang nak baca pon boleh lah. Heee. :D)

Dear Ziema,

Hey babe. Da habis dah semester nih. Lepas nih kau da masuk stage bekerja lak kan? kan? So, I supposed lagi tak best lah lepas nih except than pegang banyak duit. HAHA.

Hmmm, kenal kau best lahhh. Sejak dari korang kat Melaka sampai lah duduk Mawar, and korang pindah banyak kali rumah. Hehe. Even kenal kejap pon, da rasa bestt je dengan kau. It's good to know that all this while Lea ada kawan yang leh jaga dia dengan baik (sebab kau tau lah masalah kak Lea nih kan? HAHA)

Nanti takde orang lagi nak marah-marah aku kalau aku buat benda bodoh lagi. Haha. Other than Anis, aku rasa kau lah orang garang yang aku takut kot. Macam kau marah pasal arituh, terus terkesan dalam hati. Haha. Terus bertekad nak buat apa yang kau sarankan. ;)

Banyak lah experience dengan kau. Tiba-tiba teringat peristiwa kat Cineleisure. Huishhh, since that nampak lah proses kau nak recover tuh. Macam sakit jeee kan. But all I can say, Allah knows what the best. And now you know what I meant right? :)

I wish you all the best babe. Nanti kalau kau nak kahwin sila jemput aku okay? Kau tak jemput aku, memang lahh kau. Aku tak kasi kak Lea pergi rumah kau. Hahahaha! Again, it's good to know you and I'm glad that we've become friends. :)

Do take good care of yourself okayy? Kalau datang sini bagitahu aku! :D

*tiba-tiba macam sedih lak. Huhu*

Nak makan lahh. Taknak sedih. (Damn, berat badan naik dengan banyak. Urghh!)


With love,
f

You Might Also Like

2 COMMENTS