perutusan gembira

Haha. Seawal 7.30 pagi saya mendapat panggilan telefon, yang saya pergi ke Korea.

*tersengih semasa menaip entry nih*

Ye. Mak saya suruh semua orang tunggu saya habis final. HEHE. ;)
So, Big Mama decide untuk postpone kan sampai hujung minggu yang final saya habis tuh.
Terasa indah sekejap dunia nih.

:)

Nabilah kena ponteng kelas.
Kakak kena skip training.
Yeeeaaayyy.
Terasa semua orang menyayangi saya.
(Dush, padahal semua orang rasa nak sepak. HAHA)

Sekejap lagi ada test.
Sekaarang pukul 12.13 pm. Rumah tengah kucar kacir.
Sebab sekejap lagi ada open house!
Sesiapa yang ada area Subang nanti jemputlah datang ke rumah okay?
Alamat boleh minta through e-mail

Eh, kenapa macam happy sangat nih?
Sebab saya sungguh cemburu melihat SamsungGalaxy Nabilah sebagai hadiah hari jadi.
Damn la. Hadiah hari jadi aku pon tak dapat lagi.
Walaupun selalu jugak saya merengek meminta handset baru dari Ayah.

Sampai kan nanti Ayah jawab,

"Aku gantung telefon rumah kat leher kau nak?"

Huh, kecewa.

Hehehe. ;)

Have a nice day everybody!


Love,
f

You Might Also Like

1 COMMENTS