open house dalam hujan memang TERBAIK

Hari tuh ada la buat open house sikit. Big Mama nak buat untuk staff PLUS and saya pon ajak la kawan-kawan saya datang. Ye, kawan-kawan yang saya suruh datang awal2 tapi end up terpaksa makan dalam hujan.

Mula-mula budget Lea, Rose, Ziema ngan Wa nak datang awal. Sekali dieorang sesat barat lak. Haish, memang lambat la. Tak lama lepas tuh, classmates saya kat UiTM lak datang. Elok je baru nak makan hujan turun dengan lebat nya. So, memang dieorang makan dalam hujan la kan. :)


Begitu gembira mereka makan malam tuh. ;)


Ehh Sal nih. Suka makan depan si dia. HAHA.


Masa Hadi jadi tukang karut. Takpe takpe. :)


Muka kelaparan mereka. :)


Malam tuh hujan lebat sangat sampai khemah pon da macam nak terbang. Tapiiii Brader, Kamal ngan Hadi memang kebal sebab stay je bawah khemah. Lea ngan budak-budak lain semua da lariiii masuk rumah.

Ehem ehem.

Da ready da ke Farah Aliaa nak presentation hari Rabu nih? Bukan main senang lenang lagi ni ha update blog bagai. Haha. Baiklah, sekarang rasa nak makan yang tahap ke-10 bersama bestfriend yang dikasihi, Din. (Mula la tuh. Asal orang komen kurus je sikit, pantaaaaasss je nak tambah kan berat badan!)

Hari Khamis mahu ke Singapore sampai hari Ahad! Jangan rindu saya! ;)


Have a nice day. :)


With love,
f


You Might Also Like

0 COMMENTS