okay 2 entry satu malam. so what?

I'm hungry right now.
I mean like seriously, sangat lapar.

*hey, bukan tadi kau da makan fries kat McD?

Bila bukak Dashboard tadi, ternampak kek yang sangat jelita.
Ohh, ever since hari tuh nak call Kak Ayesha nih untuk book cake / cuppies.
But selalu terlupa.

The first time I was dealing with her, sangat rasa bagus la die nih.
Treat orang nice semua.
Best la. :)


To be honest, this is the first beautiful-and-delicious cake I've ever seen. ;)


Biasa la kan, mula jakun kalau nampak kek cantik.
So, I was thinking maybe untuk next event I can deal with this Kak Ayesha again.

Just now, dalam keadaan lapaq sangat nih ha.
Browsed la her blog kan?
Comel kauuu. Banyak gila kek yang macam nyummmyh habis.

I trusted her la. Kek dia memang sedap.
Tapi kena pick up la kek tuh from Bangsar.

*be careful kalau kena follow by sex maniac okay! Mcm haram scene tuh. Huh.


Comel gila kek nih.



Mahupun yang ini. Alalala~comel nya. HAHA.


Ohh, ini sangat smart okay!

Pictures from here.

Anyway;
lepas tengok those cuppies memang rasa nak e-mail da pembuat kek yang comel-lagi-enak nih.

Harga kek and cuppies nih affordable rasa nya.
Berbaloi la dengan apa yang korang nampak kan?
:)

Okayyy;
khidmat iklan sudah selesai.


*tidur dalam cupcakes boleh? :D


Love,
f

You Might Also Like

2 COMMENTS