ohh, last entry untuk hari nih

Big Mama and Kakak were visiting me just now. Tengah aku duk melalak dalam rumah sorang-sorang, tibe-tibe pintu rumah kena ketuk dengan hebat nya. Ingat kan pakcik depan nak maki hamun sebab nyanyi kuat sangat. Takpun nak mintak sign kan. So, mana-mana lah.

Dieorang baru balik dari Melaka. So, singgah la rumah sini to see whether I'm okay ke tidak. Instinct Mak dengan Big Mama selalu betul. Tahuuuu je bila masa saya tengah susah hati ataupun tidak. Kalau kau nak bohong, memang tak dapaaat la. Ada jugak kena sumpah jadi batu nanti. Haip, jangan menipu mak bapak okay adik-adik?

*smile*

Tadi, bila tengah duduk-duduk, Kakak pulak terlompat kegirangan sebab dapat handbag dari saya (a present which I bought from Singapore). Big Mama sibuk bukak Facebook nya and buatkan macam rumah Subang takde internet pulak kan? kan? Haha. :)

Anyway, I was thrilled and feel some peace seeing them tonight.

:)

Nak tahu apa yang lagi buatkan saya peace?

Tiba-tiba Kakak datang kat saya,

"Tadi aku da masukkan duit dalam account kau. Tapi sebabkan kau nak exam and aku dapat handbag cantik, aku bagi kau lagi la duit."

Sila bayangkan sengih saya yang panjang di dalama hati.

"Ha, Induk pon nak kasi duit. Adik nak exam, ambil duit nih. Bagi happy sikit."

Ade ke orang tak happy dapat duit? Ada? Ada? Haha. Memang sengih je saya. Amaun nya? Tak perlu la saya cakap. Cukup la saya tahu saya akan agak senang dalam masa lagi 2 weeks.

*eheh*

Kalau macam nih, hari-hari nak jawab exam la. Boleh la hari-hari dapat duit yang banyak macam nih. Sekarang nih, bagi pulun habis exam esok, mintak kertas tambahan sampai 3 paper bagi orang cuak, keluar awal. Settle.

Okayy, jangan praktikkan nih.
*kau nak mati? Orang cuak, kau fail, baru padan muka kau.
HAHA.

Huh, betul-betul bakar semangat saya nak belajar hari nih. Sungguh. Saya nak study sekarang! :)


With love,
f

You Might Also Like

1 COMMENTS