feeling unwell during exam week. wth.

3.02 am

Baru balik from faculty. Sebelum tu singgah Pak Li sebab mereka mahu makan. Even sebenarnya saya pon makan lagi untuk kesekian kali nya. :)

Serius rasa macam hectic gila exam week nih. And on the other hand, I was purposely making myself busy dengan all this stuff. Rasa best bila macam busy. Ada feeling macam jadi Perdana Menteri la sekejap.

The thing is my weak-body doesn't allow me to work hard. And end up, saya da rasa macam nak demam.

Few things yang saya tak suka bila saya da menunjukkana ada simptom nak demam. Firstly, kalau saya demam, saya akan tend untuk sakit tekak. And kalau saya sakit tekak, kau tengok lah muka paling menyampah sekali dalam dunia nih yang akan saya buat. Secondly, bila da lepas sakit tekak, akan kena FLU. And this is the part yang saya paling tak suka.

Bila da selesema, nanti mula lah ada sakit kepala melampau. Tak pun pergi mana-mana mula lah nak srot sret nanti. Annoying kan? Ye, saya pon tak suka.

So, I hope saya takkan demam sampai la habis final exam.

:)

Urghh, bosan kan my writings? Ohh, I know. I know. Nanti lah okayy update properly yang tahap sembang kaw-kaw punye. Sekarang nih, maaf lah kalau tulis tah apa-apa. :)

Ohhh,
siapa boleh tolong bagitahu kalau-kalau ada orang nak sewakan rumah di area Shah Alam nih. Please ye? Nanti saya belanja gula-gula. Haha.

Mahu tidur. Esok mahu sambung study.

Have a nice day people!

p/s : restless.



With love,
f

You Might Also Like

1 COMMENTS