back from Singapore

Well, I have a site visit since last Thursday. Mari melawat Singapore namanya. Hehe. Overall best la trip tuh except for hari Jumaat keadaan yang panas macam $%FR^%$ tapi kami masih ber'site visit' di 2 tempat. Macam haram betul.

*ignore the uncontrol emotion that I have lately. :)

First, we went to Johor Baharu untuk melawat Syarikat Air Johor (SAJ) and as well as Indah Water Konsortium. Since, this trip is requisite untuk subject Environment, semua yang kiteorang lawat pon suma nak ala2 ke arah conserve the environment okayy? ;)

Enough said la kan. Nak cakap banyak-banyak malam nih pon takde mood. Haih. Spoil betul la. Rasa nak study Environment for this Wednesday. At least I can divert my mind into something else.


At Danga Bay, JB. Malam before gerak to Singapore. :)


Salsabila :)


Comel kan kami? Ohh, tak payah cakap. :)


Nampak tak bangunan at the back? Cool kan? *Sal muka hampa diabaikan. HAHA.



At NEWater Singapore. :)


Sal cakap "Kat Singapore ada 2 singa kan farah?". And terus saya faham maksudnya. HAHA.
Sorry. I have to agree with her. :)



Ohh, malam nih siapkan skrip German dengan hebat nya. Thanks to my beloved Waniey yang sudi take over tanggungjawab saya untuk siapkan skrip. At first saya da promise kat dieorang nak siapkan skrip right after balik from Singapore. Tapi, tiba-tiba Waniey texted me da siapkan skrip and suruh saya edit and check skrip tuh. Ohhh, terharu betul ada rakan begini. :)

Malam nih jugak saya banyak delete friends from Facebook. Well, sekarang ni banyak pulak unknown friends. So, if orang tuh bukan classmates, atau pun budak MOZAC, atau pun budak KMM, atau pun geng bas sekolah saya di UiTM, memang saya delete. Well, what's for ada Facebook kalau tak connected kan? Agak-agak orang yang ada kurang berguna dalam Facebook saya, saya deletekan terus. HAHA. ;)

Banyak lagi gambar nak upload. Tapi mata da macam berat okayyy. Tak larat da makcik nih ha nak tahan-tahan mata. :)

Okay, sambung in the next entry. Or maybe guna phone macam the previous entry keeee. Cool kan? Cool kan? HAHA. Except takde tulis via Blackberry and such la. ;)


Have a nice day!


With love,
f

You Might Also Like

2 COMMENTS