Kak una is getting married!

Last Monday, saya berbuka puasa dengan my seniors back in UiTM Jengka dulu. Salah seorang nya is Kak Una la kan. To those yang pernah baca blog dia, mesti tahu yang sekarang nih Kak Una tengah sangat busy dengan wedding nya yang akan berlangsung lagi 2 weeks kan? So, we were planning nak jumpa la Kak Una (padahal Kak Una yang sibuk plan i dating dengan Kak Sue. :D)

At first, tempat yang nak jumpa is Secret Recipe Kl Sentral. Penat la pergi booked semua kan? Call masa tengah kelas environment untuk booked tempat. Sekali, masa petang tuh Kak Sue senget message lak. Cakap tukar venue, nak kat Secret Recipi Midvalley lak. So, kena la cancel yang kat Kl Sentral and booked kat Midvalley. And luckily still available masa tuh. :)

Since my class was finished at 6 pm, saya dengan Sal bertekad untuk keluar kelas awal. Walaupun agak sengal jugak masa nak keluar kelas sebab handset tertinggal and kena masuk balik kelas untuk ambil handset, tapi kiteorang manage sampai before berbuka tau! :)


I tak faham kenapa Kak Nana taknak pandang camera, Kak Una. :P


Still aku craving for best pasta. HUHU. :(


Makan, borak borak, gelak gelak adalah sangat happy hari tuh. All of us were really enjoying our meal as well as our time that we have spent together. Andd masa tuh Kak Una handover kat saya kad kahwin yang sungguh rasa "Oh, kurang nya Kak Una" bila tengok nama yang tertera bersama dengan kad saya. HAHA. :))

Anyway, terima kasih ye kakak kakak yang telah membelanja kan gaji kepada adik adik nih? Huish, semoga murah rezeki dan belanja la kami lagi! :D


Bersama Anis. :)


Dan juga Sal. Ok, lengkap da! :)


Gambar ramai-ramai mesti la ada kan? :)


Kak Una, i da post kan kad-kad you kat dieorang semua. Andd semua orang bantai gelak tengok nama yang you tulis kat kad tuh. HAHA. :) Kami akan ikut ye Kak Una! :D

Ohh, ucapan-ucapan.

Hmm, da nak kahwin nih, behave la Kak Una. Mana boleh nak borak borak lucah macam kita selalu buat dalam YM. Haha. Takpon da tak boleh main-main flash. Nanti Abang Hanis marah. :)) I hope both of you will have a great journey ahead. May Allah bless both of you. Semoga perkahwinan yang dikurniakan disertai dengan keberkatan dan bahagia sampai anak cucu dan cicit. :)

Nanti i datang la dengan adik-adik you tuh. Haha. Tapi if dieorang tak datang pon, i datang jugak wedding you. Don't worry. Mesti lah i nak kena cantik-cantik sebab adik you yang sebaya i tuh ada kan? HAHAHA. :))

(Ohh, rasa excited! :D)


Kak Sue and Kak Nana;
Nasib wedding you next year. I da kerja. Boleh la bagi mesin basuh sebagai hadiah. Hehe.


Have a nice day! Anddd, Selamat berpuasa!


With love,
f

You Might Also Like

3 COMMENTS