HAPPY BIRTHDAY PUMPKIN!

From left : Me, Lea and Rose

Dear Rose Azreena,

Hi babe! Seronok tak tengok gambar bogel di webcam tadi? HAHA. Ke kamu expect kiteorang datang suprise kat rumah kau? HAHA. Sorry la babe. Cuda ada test. Esok aku kena pergi court yang #%$^%V tuh. So, tak boleh nak suprise kan kamu. (perlu ke explain ek? HAHA)

Anyway, masuk hari nih da 10 tahun kita kawan kan. Sangat lama. SANGAT ok. And a lot of things yang we've been through together. :)

Since dari MOZAC, kalau lapar semua orang akan seranggggg locker kau kalau lapar. Ohh, locker aku gak. And then selingan 'berkenalan' dengan adik adik junior. Gelak gelak and everything. Best kan? Ever since dari sekolah and masuk form 4 tuh kita da jadi makin rapat and we have shared a lot of things. Ohh, remember Aliaa Natasya? Watak tuh sangat keji da bodoh ok! HAHA. :)

And then kita masuk matrix kan. And it was fun sebab ada aku, Lola, Acheng dengan kau semua. So, tak pernah rasa left out pon kat matrix. Comes to Hajar, Nadia Cun and semua orang, rasa macam hari hari adalah hari main main. Aku ingat lagi masa kena jerit dengan felo sapa yang pakai boxer kat luar kawasan asrama. Masa tuh kau kat block kau, aku kat block aku. Kita jumpa kat susur gajah tuh nak amek barang aku tertinggal kat bilik kau. Haa, gelupur lari masa felo jerit. Hehe. And those lepaking kat kafe lelaki tuh sangat best ok? Gelak gila gila punya sampai orang da pandang pandang macam mintak pelempang. HAHA.

Then, about something yang kita gaduh kan we have been apart for a long time. Lama kot. Sangat. And it takes semua orang nak baik kan kita dua orang. Kau dengan rasa guilty kau, and aku dengan rasa ego aku sebab aku rasa tak salah. And after a year kot baru la kita betul betul okay. The first time nak ok tuh kite plan nak pergi Midvalley sama sama. Pastuh masing masing muka nak blushing sebab malu kan. Haha. Time tuh terasa macam first date. Bila kita keluar sama sama tuh, budak budak nih semua macam nak sujud syukur. Ayuzie? Tak payah cakap la. Tak habis habis kot sekolah kan aku sebab takes for a long time nak baik dengan kau balik. Ohh, masa tuh memang sedih ok. Zaman gelap kita.

Look at us right now. Masing masing da besar. Andd yes, we did changed a bit. But it never changes our feelings towards each other. I love you as the way you are and I don't even care whatever you have done in your life. I accept you just like from the very beginning I met you. You are just the way you are.

I am really glad that I know you ever since dari sekolah. Tak pernah menyesal kot. Whenever I am sad, you always be there for me. Sometimes, you also cry with me. We have shared the same tears. Buat sisters' hugging macam hari tuh and it really makes me realize how lucky I am to have all of you in my life. :")

So, don't you ever feel that you are not a good friend for me, Lea, Cuda or even dengan sapa sapa je. Sebab you're really a good friend to us. Sangat.

Ohh, tasik seksyen 7 tuh selalu jadi witness confession of deepest darkest secret semua orang. HAHA. :) Alaa, takpe. Deepest darkest secret aku Ayah aku pon tahu. :P

So,
Happy birthday to you dear. May you have a great days ahead. Semoga dapat jadi doktor yang baik untuk semua orang. Tapi, aku takkan datang klinik kau sebab kau ada fail. WAKAKAKA. Aku taknak pergi klinik macam tuh. HAHA. ;)

*kidding and kissing* :)))

Have a great birthday babe! Hadiah birthday tunggu queue eh? Aku baru bagi Lea. Tunggu la turn kau nanti. HAHAHA. :)

MUAAHHHHHHHHH!

xoxo

farah aliaa bte abdullah

You Might Also Like

2 COMMENTS