bangun tidur

I slept at 3.30 am last night and woke up at 7 am this morning. (ke sama je morning. hehe)
I went to a dinner at The Legend Hotel, KL and after balik dinner singgah tasik Seksyen 7 untuk showed up for Allim's birthday party.

Noi texted me that evening to invite me for the birthday party.
Mula mula memang malas nak pergi sebab I'm not in the mood to socialize with people right now. (Ok. Socialize okayyy. HAHA)
But, there was a dinner and I really have a concrete reason to refuse not to attend la. *hehe*
And Noi pon dengan tak putus asa nye still jugak ajak kan.
So, bila balik tuh, and discussed jap dengan Lea yang semangat cakap, "Jom pergi!" and decide la nak singgah kejap.

Sebenarnya dinner nih dianjurkan oleh majalah Jelita and nak pilih the best cover girl/woman untuk year 2009.
Banyak lah artis yang datang. Anddd MC pon best sebab Sharifah Syahirah & Amyza Adnan tuh macam lawak lawak jugak malam tuh.
Food yang served was Chinese Cuisine anddd nyummyh. The whole time saya asek makan and makan and makan. :))

Ohh. Saya suka die. :)

Marsha.

Memey. (Booo. ;p)

Syarifah Syahirah & Amyza Adnan.

Umie Aida.

Anddd malam tuh yang menang adalah Erra Fazira. She received Rm 10, 300 untuk award tuh and baju die sangat cantik malam tuh designed by Hatta Dolmat. Yang tuh saya suka. HEHE. ;)


Malam tuh table saya betul betul sebelah runway. So, nak ambil gambar memang best la sebab jarak saya dengan artis tuh adalah la lebih kurang 30cm. Haha.
Tapi gambar-gambar yang saya ambil tak berapa cantik sebab I still don't know how to operate my camera. Takde masa nak belajar those stuff. HEHE. ;)

Balik Shah Alam singgah kejap je untuk birthday party Allim. Malas saya nak lama-lama kacau bithday party dieorang.
Datang pon untuk Noi dan Allim. Group leader FYP tuuuhhh. Harus lah celebrate! Hehe. ;)

Nice couple. Happy Birthday bro! :)

Sampai rumah, saya dan Lea decided nak buat beberapa adjustment untuk rambut saya. Saya cakap kat Lea, alang-alang da buruk, tambahkan je la lagi buruk. Sakit mata saya nak tengok rambut nih.
Bila masuk bilik, MASYAALLAH! Sumpah rasa tertekan tengok bilik sendiri.

Saya boleh nampak Rosli tergolek. HAHA. ;p


Da macam kapal pecah dah.
Saya sangat busy semalam. Habis lab da lambat untuk pergi dinner, tak decide pon nak pakai baju apa. So, memang terabur la semua barang atas katil.
TAPI, hari nih bilik saya da perfect da. I have the whole day to make up my bed and my room. ;)

Ohh, gambar takde pulak.

Ohh, jeles pulak saya mesej2 dengan twin saya a.k.a Din pergi berjalan-jalan melihat movie. Damn la u twin! Putus kembar. HAHAHA. Boleh tak eh?

Da. Malas nak update lagi.
Nak berehat. Hati pon berat. Baik tidur. :(


With love,
f

You Might Also Like

7 COMMENTS