Mari Menulis Entry

Ok. Da lama saya tak tulis entry kan? Well, nak dekat-dekat final World Cup nih biasa la kan. Jadi busy tuh lain macam sikit. Malam tidur jap, pagi-pagi tengok bola. Esok tuh pergi kelas sampai petang. So, memang takde masa la nak update blog nih. Macam kau sorang je tengok World Cup wehh!

Ohh, saya lupa nak cerita. Sekarang nih saya da ada baby baru. Aww. Akhirnya, setelah lama mengharapkan hadiah daripada sesiapa, saya buat keputusan untuk beli. Haha. :)

Oh, yes. I have bough a DSLR. Badang nama nya. Gagah kan? Gagah kan? :D

So sekarang kerjanya masa nak pergi mana-mana saya akan mengangkut Badang saya sekali. Biasa la kan. Budak kecik baru dapat barang. :)

Malam tadi pergi tengok Eclipse. Best! Saya rasa lagi better dari New Moon. Eh, waayyy better la. And sangat puas hati. :)

Saya suka tengok asap rokok Pijan. Hey everybody, meet my classmate. ;)


Im thinking what I want to do today. Urghh, my mind keep on thinking and thinking. Damn la. Tak suka rasa macam nih. Cuda dengan Yot balik Melaka lak. Haih


Well, sambung nanti.


With love,
F

You Might Also Like

1 COMMENTS