Badang mencari makanan!

Ohhh. Da lama rasanya nak kumpul mood nak blogging. Susah betul nak kumpul mood nih. So, akhirnya saya da ada mood nak berblogging.

Petang ni pergi Tasik Shah Alam sebab saya geram je tengok Sopi upload gambar die dengan Aida ke Taman Botani. Perghh, panas je tengok gamba die. Kacak la jugak? Badang saya? Ohh, harus lah pergi mencari makanan juga kan. So, dengan pantas mengajak Lea dan Rose pergi ke Taman Botani untuk mengambil gambar. Elok je da siap pakai baju semua hujan pulak. So, saya dan Rose pon kenduri rambutan. Ehh, kenapa kena makan ek? :D

Tapi sebabkan saya da nekad nak jugak ambil gambar bersama Badang yang gagah tuh, petang tuh saya mengajak Kamal pergi ke Tasik Shah Alam. Wahh, memang taknak kalah la kan dengan Sopi tuh. Haha. So, saya, Lea dan Kamal pon pergi la ke Tasik Shah Alam dalam pukul 6.30 petang tuh.

Banyak juga la saya ambil gambar petang tadi. Nah amik nih. :)

Amek bontot! ;)

Ohh, gambar yang nih saya sangat suka. :)

Awww, i love the lighting. Semua la pasal gambar nih. :)

Damn. Ignore muka tembam mcm %&GRFD and tudung yang macam sakai tuh. :|

My two favourite persons. ;)

Ok. Credit to Lea for this picture. ;)


Da tengok da? Itu adalah gambar orang yang amatur ok? Harap maklum.

Arituh pergi Sunway Pyramid dengan Anis dan Sal. Bergembira menemani mereka shopping sampai beratus-ratus tuh. Sabar je la aku. Sebabkan mulut sudah lancar cakap kat Kamal dan Sopi yang saya takkan shopping lepas memiliki Badang, so kena la mengotakan kata-kata itu. Huhu. Hampa sungguh tengok dieorang shopping, tapi saya? Amek gamba je la. Klik-klik sorang dalan Pyramid. ;)

Anis & me. :)

Muka orang kaya tengah shopping. ;)

Dalam MNG pon sempat lagi nak klik-klik. ;p

Soooo, apa lagi. Shopping je la dengan Badang tuh sampai akhir semester. Tahan nafsu Farah Aliaa. Yakin boleh!

Rasa-rasa boleh tak saya tak shopping nih? Hehe.


With love,
F

You Might Also Like

0 COMMENTS