Duit : sape nak bagi?

Hey hey. The administrator is back. Si perempuan emo tu da pergi jauh buat sementara waktu. Haha.

Sekarang ni da pukul 12.08 pm. Dari tadi perut saya macam kriukkk kriukkk lapa. Damn. Macam budak tak cukup makan kan?

Dari pagi tadi saya try buat report. Khusyuk wehh. Ada la curi-curi masa SMS Sopi, Sal dengan Din. Ehhh, Din balik hari nih. Yeay, yeah! Excited twin saya nak balik. Haha. Harap-harap dia tak lupa Nasi Dagang mak dia. HAHA! (even aku da tau mustahil permintaan tuh ditunaikan)

Satu benda yang best tentang system internet PLUS nih adalah saya dapat main reply e-mail dengan Kamal. Haha. Bosan tau kadang-kadang kat sini. Takkan la nak SMS je kan. Kredit abis. Masa pon da terbuang tengok handset. Penat jugak tangan saya nak tekan keypad 24 jam. So, alang-alang tengah buat report leh la reply e-mail. Haa, efficient kan? kan? (padahal bosann. haha)


Chatting macam nih sikit pon tak rasa macam korporat. HAHA!

Ohh ye. Saya rasa saya kena start buat financial management la start next semester. I have few things to do dengan duit PT tuh and nak bagi Mak saya untuk bayar road tax kereta semua. So, semester nih saya tengah cuba taknak minta duit kat Mak saya sampai la bulan puasa nanti (bulan 8). Agak-agak boleh ke eh saya buat macam tuh? Huhu.


Saya rasa isu duit boleh jadi isu besar untuk saya for next semester. Gile la. Mana nak cari duit nak makan, mana nak cari duit nak berhibur, mana nak cari duit minyak kete sume. Ehhh, kenapa takde duit untuk buku eh? HAHAHA! Ha, termasuk sekali la part buku tuh. Kate pon nak start baek punyaa untuk next sem kan? kan?


Haih, saya nak cari sugar daddy la. Kira tak payah la guna duit tuh untuk makan dengan beli buku kan. Kang tak berkat lak. Saya nak guna duit tuh untuk berhibur. Hehe. Agak-agak ada tak orang hired saya jadi sugar daughter die. :D :D


Meh, meh. Peluang hanya sekali je tau!





With love,

F

You Might Also Like

4 COMMENTS