Nothing!

Sy mengantuk kat ofis nih. Sejuk macam kat antartika. Huh!
Sumpah da menggigil nih. Da la hujan tengah lebat.
Rasa nak menangis sebab sejuk pon takleh sebab air mata beku. :(




Ingat pagi tadi nak bawak sweater. Terlupa lak. Again.


So sekarang nih sy da beku otak kat dalam ofis nih.
Anyway, diriku da gelap sebabkan hari2 kena pegi site. Damn.
Tapi x challenge la if tak pegi site kan? Haha.



Oh ya! Sebabkan sy mengantuk, sy treat mata sy dengan benda-benda yang best.
Contoh nya, sy surf Charles n Keith untuk mencari-cari handbag yang baru.
Dapat gaji next month, confirm sy beli. Haha!
This month nya gaji tak boleh sebab sy plan nak ganti duit Mak sy yang sy loan arituh.



:D



Sy berminat dengan yang nih :







The colur memang agak striking. Tapi sy suka design dia. Simple je. Huhu. ;)



I found that handbag nih macam rare. And maybe that is why sy suka die. Tah la. Macam different sket kan? What do you think?

Isk, tapi ape pon sy lagi suka bag from Anya Hindmarch nih.

Ehh. Melampau la aircond nih. Sejuk sangat.

Sy mahu membaca report jap. Haha.

With love,

F

You Might Also Like

1 COMMENTS