Pelik

Sy tak tahu kenape, tapi bila2 sy jumpa artis kat mane2, sy macam takde perasaan pon nak bother artis tuh. Sy yang pelik ataupun fenomena yang ada kat Malaysia nih pelik?

Abis kelas steel arinih, sy pergi klinik kejap nak amek ubat sebab tibe2 macam rasa loya and sakit perut kan. Macam biase la kan. So, bila sy sampai kat Klinik Alam Medic tuh, sy datang nak beli ubat je la. Takde nya sy nak jumpa doctor yang peramah dalam tuh.

Masa sy masuk klinik tuh, sy macam ternampak la sorang mamat nih. Muka macam familiar tapi since sy nih ada masalah pelupa yang melampau, sy try la ingat balik mamat tuh kat mana sy nampak. Tapi one thing for sure, sy tau la die tuh PELAKON a.k.a ARTIS. Sy rasa die berlakon SPA Q kot. And sy nih pon takdela sengal sangat sampai tak pernah nampak muka die dalam TV even sy nih menyampah je cerita SPA Q. Hehe. ;)

I don't give a damn pon on him. Sekali tuh datang lak ada 2 orang perempuan nih and datang nak amek gamba ngan si artis nih. Sy terus macam "APEKAH??"

Firstly : 1. He's in a clinic la u. Can't you give him some space?

Secondly : 2. Yang beriye sangat amek gamba ngan artis nape, nak masuk dalam Facebook?

In my opinion, artis nih pon nak jugak life. It's ok for you nak amek gamba dengan die if die tengah shopping bagai kan. Tapi, dalam situasi nih, die dalam klinik kot. So, maybe he should get some privacy la kan. If sy nih tengah sakit, tambah sakit lagi dengan peminat yang tak faham bahasa.

But....tuh opinion sy je la. Tak tau la korang macamane kan. ;)

Have a nice day!

With love,
F

You Might Also Like

0 COMMENTS