Mari berlakon German.

Mane2 pergi sekitar Shah Alam sekarang nih, semua orang sibuk shooting. Mesti sekor2 rase macam artis. Hehehe. ;p

Malam Sabtu tuh, sy da la tidur pukul 5 pagi. Try tengok design steel nye projek. Pagi Ahad tuh bangun pukul 8 pagi nak siapkan lakonan German group kiteorang. Da habis dalam pukul 3 petang tuh, sy pergi KLCC untuk repair tali jam sy yang da putus kat Swatch. Masa tuh pergi dengan Din dengan Lila. Sy biarkan budak 2orang tuh dating, sy pergi lepak kat Kinokuniya. Sampai tertidur la sy kat Kinokuniya tuh. Hehe. Penat woo berlakon. ;p Tapi, masa tengah usha2 buku nak buat cupcakes tuh, ade lak auntie Cina tegur sy, "Hi. Are you alone? You smell nice." Memang kembang la kan bontot masa tuh. Hahaha.

Masa kat Swatch tuh, ramai lak orang. So, sy sambar la sorang promoter tolong sy. Haish, da la tali jam yang ada tak cantik langsung. Ade pon tinggalkan leather band je. Nak taknak sy amek je la leather band tuh. Tapi leather band tuh pon tak cantik. So, untuk kegunaan sementara, sy pon beli je la tali jam tuh. Tengok la if ade duit lebih nanti, nak tuka tali jam yang cantik sket.

Ingat malam tuh nak makan dengan Kamal, tapi since he was occupied helping his friend's final project, so tak jadi la. Sy pon malas nak bother die yang tengah busy tuh. Kang macam tak best lak keluar rushing2. So, after balik from KLCC terus sy balik rumah. Nasib sempat sembahyang Maghrib masa tuh. If tak, sembahyang pon tah ke mane nak betulkan tali jam punye pasal.

Elok2 je nak mandi masa tuh, Sal mintak tolong shootkan project Mandarin die dengan Hadi. So, sy dengan tak salin baju nye, terus la suruh Hadi amek sy. Da memang penat da nak drive masa tuh. Even masa tuh da lapar, but terus je la pergi JJ Bukit Raja dengan dieorang. It was fun helping budak 2 orang tuh. Sy nih asek gelakkan Hadi je. Da sampai berair mata nih gelakkan Hadi berlakon. ;))

After tuh, Hadi ajak makan. Dari KLCC, Din ajak nak pergi Murni Discovery. Tapi masa tuh sy macam malas je nak pergi. So, bila Hadi ajak makan tuh, sy suggest kan la pergi Murni Discovery. Sy ajak Din dengan Cuda sekali. Hadi dengan Sal gerak lain kereta. Maybe sebabkan sy bukanlah dalam mood nak pergi ke Murni Discovery malam tuh, sy rasa biase je la tempat tuh. Makanan pon biase je. ;)

Balik rumah, siap kan diri semua, terus masuk tidur, Sumpah sy letih malam tuh.

Hari nih group kiteorang siapkan Scene 4 projek German kiteorang. Sume orang datang rumah sy nak siapkan scene tuh. Macam best lak kan bila lepak2 dengan semua orang tadi. Hehe.

Hari nih sy puasa. Tapi, sebabkan Cuda dengan Yot baru je gerak keluar gi Pyramid, sy tak tau nak makan dengan sape. Haha. Nak masak, da takde benda kat rumah. Last sekali sy buat scramble egg and beli roti je. Malas nak pk banyak.

Sapa layan Adamaya angkat tangan?? Best kan? ;)

Have a nice day everybody!

With love,
F

You Might Also Like

6 COMMENTS