Francais?

Tibe2 dengar lagu kat Fly.Fm arinih Lady Marmalade. Cristina Aguillera dengan sape tah lagi sorang tuh. Sy tak ingat.

"Voulez vous couchez avec moi?"

My friend did ask me, "Ape maksud tuh eh babe?Aku main nyanyi je."

Sy cakap "Pergi bukak Google Translate."

She said, "Eleh...ko tak faham kan?"

Sy cakap, "Cantik sket eh. Gua punye third language zaman sekolah dulu French tau!"

She said, "Da tuh ape maksud die?"

Sy cakap. "Ko nak tidur dengan aku tak?"

She said, "Kan aku tanye ape maksud die. Sape lak nak tidur same2 nih? Isk"

Sy cakap, "Tuh maksud die la sengal!"

She said, "Oooooooooo. (Laughing)"

So, voulez vous couchez avec moi? Hahaha!
--------------------------------------------

Sy tengok kalendar untuk mark kan tarikh2 final exam. Sekali ternampak 15/4 this becoming Thursday. Alamak! Memang harus kena panah petir la sebab sy terlupa birthday Mak sy sendiri kan.

Tengah berfikir2 nak buat ape. Sy fikir nak buat kad sendiri. But, i was too busy too finish up my design project sebab by this Thursday kiteorang da nak compile kan. Haih. Anyway, i'll try la nak buat gak kad tuh untuk Mak sy.

Hehe. ;)

With love,
F

You Might Also Like

2 COMMENTS