The crazies

Sy tengah nak update kan iPod.
Tapi termasuk lak blog nih.
;)

Hari nih tadi sy pergi tengok The Crazies.
Perghh. Scary giler cerita nih.
Da la sy sorang je tengok. Leh lak terjerit2 kan sebab cuak.
Sy rasa couple sebelah sy nak hentak je sy dengan pop corn.
Lantak la dieorang kan. I don't give a damn pon kat dieorang.

Cerita nih pasal ade toxin outbreak la kat satu tempat nih. Turns up semua orang jadi psycho sebab toxin tuh la kan. Semua je jadi macam miong2 and nak bunuh2.

Bila sy tengok movie tuh baru la sy perasan something.
Rupe2 nya sy suke tengok thriller and action movie. Plus, movie2 yang psycho nih memang sy akan tengok la. Adakah ini bermaksud gua nih psycho? Haha. ;) Arituh tengok Case 39 pon bleh tahan gak psycho nye. Isk.

Korang gi la tengok cerita nih. Sy rasa ok la. If tak ok jangan lak nak blame sy ek.
Tapi siyes best la. Dengar2 dari orang keliling sy waktu nak kua cinema tuh sume orang ckp best. Memang bleh gugur jantung. ;)

Waktu nak balik from tengok movie tuh, sempat gak sy beli sweater yang sy cari2.
Masuk Oreef and G&H rase macam sweater budak2 lak.
Yela. Sweater ade love2 ngan glitter2 nih. Kaler2 pink yang striking gile. Takpun tulisan penuh satu sweater.
Rasa2 da bukan sy la kot kalau macamtuh.
Plus sy pon nak cari yang simple and comfortable je.
End up sy beli je kat Giordano. Huhu.

Anyway, have a nice day everyone!


With love,
F

You Might Also Like

1 COMMENTS