Tag from Kak Una~~

1. Adakah anda rasa HOT???
HOT? Huish. Indeed! haha. Tapi sy lebih kepada cool gak. (Tiru kak una. :D)

2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!


3. Cerita pasal gambar?

Laa.. nak cerita mende. Gamba nih jadi wallpaper sebab budak kecik tuh cute. Hehe. ;) Ihsan from Google. As always.

4. Bila kali terakhir anda makan pizza?
Last month kot. Teman Yot makan pizza and pow sket pizza die. Hehehe.

5. Lagu terakhir anda dengar?
If we ever meet again - Dengar dalam kereta on the way bersiar2 sebentar tadi. ;)

6. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
Begum. Korang jangan gatal2 nak panggil sebab nama nih di invent untuk budak sekolah aku yang sengal tuh je. Tah nape la nama nih jadi pilihan dieorang. Hampa aku. Letak la nama Beyonce ke kan. Haha.

7. Tag lagi 8 org
Huh. Kena buat ke? Ok2.
No. 1 - Yuyu
No.2 - Acheng
No. 3 - Myra
No.4 - Bulan
No.5 - Han
No. 6 - Biela
No.7 - Cik Akma
No. 8 - Aimi
8. Siapakah org no.1 kepada anda?
Ayuzie? Waa! bestfriend since sekolah menengah tapi kenal since sekolah rendah. Mcamane la ek? Perlu ke aku describe nih ha?

9. Katakan sesuatu mengenai org no.5
Babe! Do take good care of yourself ok? ;)
10. No. 3 ada hubungan dengan siapa?
Hahaha! Mane celah la aku nak tau ko ade hubungan ngan sape oyah! Ko jawab sendiri la soalan cepumas nih. ;p
11. Bagaimana pula dengan no.4
Her beloved boyfriend la. Semoga kamu baek2 sahaja ye babe? ;)

12. Pesanan kepada orang no.6
Hoi budak! Jangan further study selagi ko tak belanja akak tau! Haha. ;p

13. Kata2 cinta untuk orang no.2
Aish. Taknak la tulis kat blog. Malu iiii! Awww~

14. Adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?
Blogger. Haha. Mana la aku nak tau persamaan nye. Aimi, awak jawab soalan nih. ;)

15. Berikan 5 perkara yg anda tau tentang org yg mentag anda
a. Baik. (Sahih u kena belanja i kak una. ;p)
b. Boyfriend die femes woooo~ pemain bola sepak! Hahaha. ;)
c. Suka nanges. ;)
d. A good writer. (Tolong lah terharu kak una.)
e. My senior since Diploma in UiTM Jengka.
16. Persamaan antara KAMBING dan LEMBU
Sama busuk. Hehe. Kaki empat jugak. Aku pon tak leh bayangkan kalau kambing ngan lembu kaki dua. Sebab dari kecik aku nampak 4 je.
17. Perasaan anda wat tag ni?
Heartless. Mengantuk weh. Duduk sorang2 arinih memang buat aku asek nak tidur. ;)

You Might Also Like

7 COMMENTS