Hi : the first word ;)

Hi everybody~
It's been a while since the last time i have updated my blog.

Well, sadly to say, my 2nd-new-lappy has broken down again. And the same problem also happened : motherboard cannot be functioning.

Haih.

A loth of things going on lately. But, i still have to find some perfect time to tell all of you about that. For time being, I should say I'm in a very good condition and Alhamdulillah perfectly fine and healthy like a tiger. RAWR! Haha. ;)

English sy semakin rosak. Ye! Padan muka sy. ;)

I'm going to have a test tomorrow. Well, i should say that I'm afraid to sit for the test because I'm not doing good in the previous test. Huhu. Sometimes, I'm worried what has gotten into me because since last semester I can see that my performance on study has became worse. And for time being, I'm trying to make things right just like before.

*change mode to BM. penat gua nak cakap English. haha*

Lately nih, ramai lak yang cakap sy da berubah. Eventhough sy rasa macam tak logik, tapi sy pon tak pasti la.

A very good friend of mine, Din, selalu cakap yang sy da berubah jadi matured sejak akhir2 nih. Kadang2 rasa nak tumbuk je mamat tuh. Terasa macam sy nih da tua lak bila die cakap sy da jadi matured. Hehe. He told me that sy da ada pemikiran orang matang sekarang nih, and, sy boleh menolak je dakwaan die. Sebab if sy da matured, takkan la sy selalu je fikir bukan2 kan? Hehe. ;) Entah la. Masalah nya bukan Din sorang je cakap, Sal, Anis and Rose pon cakap gaya sy nasihat and bercakap macam da matang. Adeh, rasa macam pelik lak. Sape2 yang tengah baca nih jangan mencebik ye. Haha.

Sy pon tak pasti apa yang sy tengah gone thru. Mungkin this is the part where sy da mengalami transition from 22 kepada 23 kot. Huhu. Terasa dunia nih kecil. ;)

Oh ya~last weekend sy nih gatal2 la nak tengok AF8 kan. Musykil jugak sy apa yang best nya smpai Akademi Fantasia tuh tak habis2 lagi.

Huh! Sumpah sy rasa macam nak mencarut2 je bila tengok AF8 tuh. Tah ape2 tah. Nak2 students yang perempuan tuh. Students lelaki tuh pon ada la sket2 je yang best. Memang sy rasa padan muka pon kena kutuk ngan pengkritik tuh.

Sy rasa AF patut dimansuhkan. Cuda selalu tension dengan sy & Lea. Asalkan Aril AF tuh keluar TV masa iklan je, kiteorang da "Mok, adik ko kuar TV nih." Memang die da mengamuk2 kat kiteorang sebab die memang menyampah gila kat Aril tuh. Tah ape2 je AF nih. Sy rasa sangat sket artis AF yang berkualiti. Huh, memang tak bagus la AF tuh!

-----------------------

Sy baru pas shopping dengan Mak sy last weekend. Wah! Best2. Dapat shirt and seluar baru. Selipar baru juga. And semalam, masa sy teman Din beli hadiah birthday Lila, sy takleh resist kan diri untuk membeli purse baru kat SEED. Wah! Rasa sangat tersenyum gembira bila memandang purse baru. Haha. ;)

Sy cuba taknak beli apa2 sampai birthday sy. Kalau sy behave well, baru la sy boleh mintak hadiah birthday sy handset baru kan? kan? ;)

Sy cuba untuk behave. Pasti!

Have a nice day everybody!

With love,
F

You Might Also Like

6 COMMENTS