Breakfast at McD?

Yeay! Jumpa internet! ;p

Sy tak plan nak balik Melaka sebenarnya dis week. But, since Abg Cuda ajak Cuda balik rumahnya tonight, and Lea was so busy with her assignments and kena tido kolej, sy rasa malas nak duduk rumah sorang2.

Note : Sy tak la penakut sangat ok. Hehe. ;)

So, I called Kak Long tanya die tengah buat apa. Dengar khabar dari Mami Jarum sy a.k.a Mak sy, Kak Long nak balik kampung dengan Kakak malam nih. Tibe2 sy nak balik rumah lak. Instead of boleh basuh baju kotor, boleh jugak sy gunakan internet. Plus, sy pon memang da rindu gile kat Queen. ;)

Last skali, budak 2orang tuh kena patah balik ke Shah Alam amek sy kat rumah sewa. Hehe. And of cos la sy kena drive sepanjang perjalanan. Kakak, tengah praktikal kat Puncak Alam and Kak Long, baru balik dari kerja. Da la heavy traffic malam nih. 3 jam lebih baru sampai Melaka. Sengal betul. Huhu.

Eh, memang tak kena topik kan? Macam la selama nih sy ade specific topic. Haha.

Malam tadi sy pergi menonton Alice in the Wonderland! And sadly, the movie was not like what I have expected all dis while. Percy Jackson dengan Alice in the Wonderland? I think Percy Jackson was so much better kot. Tapi memang magic la sebab even sy boring tengok Alice tuh, sy tak tido. Hehe. Nak kacau Kamal sebelah sy, khusyuk nya bukan maen. Lea pun malas nak layan sy. So, last2 sy pon terpaksa la fokus kan diri nak tengok cite tuh.

Later that night, we were going to Kg. Baru untuk jumpa Acheng. Sadly to Kamal, I was forcing and dragging him to accompany sy dan rakan2 sy nak gi KL. Dalam keterpaksaan, die kena ikut sy, Lea and Cuda. ;)

Lepak2 dengan Acheng kejap je la. Sebab da pagi and sume orang da penat. Chad pon waktu tuh baru nak tutup kedai. Tolong2 Acheng kemas kedai Chad and after that kiteorang pon pergi makan area Kg. Baru tuh.

Lea tunjuk rajin je nak tolong Acheng. Padahal malas. ;)

Dia : Farah gorgeous.

-tolong la percaya conversation nih. haha-

Sebenarnya, motif kiteorang keluar malam tadi pon sebab nak tunaikan hasrat Lea yang nak have breakfast kat McD. Hari2 duk mention kat sy nak breakfast kat McD. Da macam menyanyi lagu da sy dengar. And part nih, sy kena blame Kamal la sebab upload gambar breakfast kat McD and buatkan Lea pon nak terikut-ikut gaya hidup mewah Kamal dan rakan2 serumahnya. Padahal Ben bagi kupon free. Hahaha.

Die begitu ingin kan breakfast at McD. ;p

So, malam tuh, after da lepak kat Kg. Baru, tepat2 je pukul 4 am kiteorang gerak gi McD Ampang Park. Tercapai la hasrat Lea tuh nak makan hotcakes kat McD tuh. Semua orang dapat la makan breakfast at McD free sebab Lea blanje. Mula2 nak share dengan Cuda je, sekali die belanje kiteorang sorang satu set. Eh. bagai pucuk di cita ulam mendatang la kan. Hehe. ;)


After da settle kan semua tuh, kiteorang pon gerak la balik Shah Alam. Semua orang da pengsan da waktu tuh. Anyway, i have a gud time last night though agak memenatkan sebenarnya.

;)

Have a nice day everyone!

With love,
F

You Might Also Like

0 COMMENTS