The Birthday Celebration

It takes me about almost 2 weeks to plan Anis punya birthday. Dalam busy2 nak test, siapkan assignments yang banyak and not to forget Modul yang entah ape2 tuh, the birthday celebration went quite well. ;)

Kiteorang celebrate kat tasik Seksyen 7 and agak best la memandangkan this is the first time sy celebrate birthday org kat tasik tuh. Hehe. ;p

Oh ya! Not to mention thanks to those yang tolong sy prepare this birthday party :


Lea : Tukang masak yang menjayakan majlis. Sedap sungguh bihun itu lea!

Yot : The decorator yang psang lilin and jadikan tempat tuh cantik. :)

Din + Ziema + Wafi : Orang yang sponsor makanan lain. Best! ;p

Kamal : Yang ikut sy gi beli barang2, and tolong selesaikan masalah sy SKET. SKET je la bro. ;p

Wea, Sopi, Leman, Allim, Syah, Mubin, Pijan, Lila and sape2 je la yang join : Thanks for coming. Sorry la if tak mention nama korang. Hehe. ;p

Sian Anis. Mandi tepung + kek + air Anis malam tuh. ;)







Anyway, have a nice day everyone!

With love,
F

You Might Also Like

10 COMMENTS